Boldog párkapcsolat és családi élet vár Rád? - Életed...
Címlap / Ezotéria / Boldog párkapcsolat és családi élet vár Rád? - Életed IV. szobájából megtudhatod!

Boldog párkapcsolat és családi élet vár Rád? - Életed IV. szobájából megtudhatod!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A családi élet, a gyökerek, az eredet, és amit mi magunk létrehozunk. Család, szerelem, és a hagyományos keretek között lefektetett, teret és biztonságot adó párkapcsolat. Képes vagy szeretni és megkapod ezt, hozott minta, és a korábbi érdemek szerint a Sorstól? Erre keressük a választ! 

Miről árulkodik a IV. Ház?
A IV. Ház az érzelmek tartománya, itt dől el, hogy mennyire vagyunk képesek gondoskodni másokról, s elfogadjuk-e a szeretetet. "Fészekrakó" képességeinkre is rávilágít, megmutatja, hogy milyennek képzeljük el az otthonunkat. A IV. Ház, utalást ad arra is, hogy a szüleinkkel kapcsolatos érzelmeinket hogyan éljük meg. Különösen az apa szerepe válik nyilvánvalóvá.


Mit jelent a IV. Ház viselkedésünk szempontjából?
A IV. Ház hatásköre, hogy mennyire vagyunk képesek melegséget, odafigyelést nyújtani mások számára. Lehet, hogy bárhová is megyünk, minden otthonossá válik körülöttünk, de az is elképzelhető, hogy csak nagyon nehezen nyílunk meg mások számára. A ház fontos lesz empatikus képességeink szempontjából is, itt dől el, hogy mennyire fogunk a megérzéseinkre hallgatni.

Bolygók a IV. Házban
A bolygók a IV. Házban rávilágítanak arra, hogy az otthonunk esztétikus-e, vagy éppen rendetlen. Szélsőséges esetben megtörténhet, hogy egyáltalán nem lesz saját otthonunk. Ha túl sokat kell életünkben költözködnünk, s igazából sehol sem tudunk gyökeret ereszteni, akkor a IV. Házban tartózkodó bolygók adhatnak utalást erre a tényre.

HarmoNet tipp:
Okos vagy agyatlan? - A 3. ház kérdésköre az asztrológiában >>

Eleve elrendeltetett, hogy milyen lesz az otthonunk?
Hogy szegényes, vagy luxus, esetleg szépen karban tartott, vagy rendetlen az otthonunk, bizonyos határokon belül előre "programozott" téma. Viszont megtehetjük, hogy nem másokhoz mérjük magunkat, csak a saját igényeinknek akarunk megfelelni. Ha a káoszban érezzük jól magunkat, akkor ne akarjunk rendet tartani, csak azért, mert a szüleink, vagy a házastársunk ezt várják el tőlünk.


Változtathatunk a legfontosabb kapcsolatainkon?
Nem változtathatunk a szüleinken, s apánk sem fog megváltozni a mi kedvünkért. A szüleinket meghatározott személyiségjegyekkel "kapjuk", egyet tehetünk: alkalmazkodunk. Segíthet, ha megpróbáljuk őket mélyebben is megérteni, ami az önismeret szempontjából is előre vihet. Fontos, hogy ne a szülők kedvéért éljük az életünket, de az sem jó megoldás, ha pont az ellenkezőjét csináljuk, mint amit Ők tettek. Összességében a IV. Ház segít abban, hogy megtaláljuk a saját utunkat.

Kunsay Melinda
Képek: piqs.de
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5474 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x