Életed legintimebb szobája: Boldogság és öröm a horoszkópodban...
Címlap / Ezotéria / Életed legintimebb szobája: Boldogság és öröm a horoszkópodban

Életed legintimebb szobája: Boldogság és öröm a horoszkópodban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-01

Boldog leszek én még valaha ebben az életben? - teszik fel sokan a kérdést. Megtalál valaha a szerelem? Így aggódunk mindannyian, amíg nem ismerjük meg az élet törvényét a boldogságra és jókedvre vonatkozólag. Mit rejt számunkra a jövő, és honnan tudhatjuk megtalál-e a nagy Ő? A párkapcsolati asztrológia féltett titkai. 

Miről árulkodik az 5. Ház?
Az 5. Ház elsősorban az önbizalom témáját veti fel, s minden olyan örömteli tevékenységet, amelyek által önmagunk lehetünk. Erőteljesen kapcsolódik a kreativitás témájával is, de a sport, játék, hobby témája is ide tartozik. A gyermekvállalás is az 5. Ház hatásköre, s aztán a gyermekkel való törődés is. Kiderül, hogy milyen szellemben neveljük majd az utódokat.

HarmoNet tipp: Okos vagy agyatlan? - A 3. ház kérdésköre az asztrológiában >>

Mit jelent az 5. Ház viselkedésünk szempontjából?
Minden olyan tett, amellyel elismerést, vagy tekintélyt vívhatunk ki, az 5. Házban keresendő. Megtörténhet, hogy olyan hobbyt választunk, amellyel aztán eldicsekedhetünk, vagy különösen nagy tehetséget mutatunk valamilyen kreatív tevékenységben, ami büszkeséggel tölt el. Ha igazán támogatott az 5. Házunk, akkor különösen jó lehet a kézügyességünk, s teli leszünk ötletekkel.


Bolygók az 5. Házban
Az 5. Házban tartózkodó bolygók rávilágítanak, hogy milyen tevékenység fog igazán örömet nyújtani nekünk. Lehet, hogy a sportban leszünk tehetségesek, de elképzelhető, hogy valamilyen "kézzelfogható" hobbynk lesz, ilyen lehet például a barkácsolás. Felvilágosítást kaphatunk azzal kapcsolatban is, hogy a gyermekáldás bőséges lesz, vagy inkább kevesebb utóddal kell számolnunk.

Eleve elrendeltetett, hogy hány gyermekünk születik?
A gyermekáldást nehéz számszerűsíteni, inkább arról beszélhetünk, hogy termékeny-e a szülött, vagy szűkösebb a gyermekáldás. A gyermekvállalás szabad akarat kérdése, de érdemes átgondolnunk, hogy hány gyermekre tudunk teljes figyelmet fordítani. A horoszkóp 5. Háza meghatározza, hogy ideális esetben hány utódunk születik.

Változtathatunk a szerelmi életünkön?
A szerelmi élet is az 5. Ház hatásköre, hiszen a szerelem mindig az örömről kellene, hogy szóljon. Felszabadítja önfeledt energiáinkat, boldoggá tesz. Ha szerelmesek vagyunk, akkor életünk minden területén hatékonyabban tudunk megnyilvánulni. Hogy a szerelem végül is mit vált ki belőlünk, bizonyos határokon belül eleve meghatározott. Nagyon sokat segíthet, ha alaposan végiggondoljuk, hogy mit szeretnénk kapni kedvesünktől, s cserébe mit tudunk neki nyújtani. Így tudatosabban kereshetünk magunknak partnert.

Kunsay Melinda
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 9508 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x