Szeretet, elvárás, szerelem - Párkapcsolat a horoszkópban....
Címlap / Ezotéria / Szeretet, elvárás, szerelem - Párkapcsolat a horoszkópban. A VII. ház titkai!

Szeretet, elvárás, szerelem - Párkapcsolat a horoszkópban. A VII. ház titkai!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

Milyen társról álmodozol, s vajon megtalálod-e? Csak a szeretők kerülgetnek, vagy a törvényes kapcsolat, a házasság is elér? Mindent az elvárásokról a külvilággal való kapcsolatodról, maszkjaidról és legfőbb igényedről, a szerelemről! 

Miről árulkodik a VII. Ház?
A VII. Ház a párkapcsolatunkat szimbolizálja, megmutatja, hogy valójában mit várunk el a társunktól. Itt jöhetünk rá arra, hogy milyen feladataink vannak a házasságban, mit kell megtanulnunk párunktól. Házastársunk tulajdonságait is megjelöli, s tudatossá teszi azokat az eltérő személyiségvonásokat, amelyeket először bosszantónak élhetünk meg, ám idővel ki is egészíthetjük egymást.


Mit jelent a VII. Ház viselkedésünk szempontjából?
A VII. Ház elsősorban azt mutatja meg, hogy miként viselkedünk párkapcsolatunkban. Ha rendben van ez a terület, akkor inspiráló módon hat ránk és energiát nyerünk a párkapcsolatból. Ilyenkor szinte szárnyakat kapunk, minden sokkal könnyebben megy. Ha olyan partnert fogunk ki, aki folyamatosan kritizál, akkor bizony drasztikusan lecsökken az önbizalmunk, s végül közömbösen viselkedünk majd.

HarmoNet tipp: Életed legintimebb szobája: Boldogság és öröm a horoszkópodban >>

Bolygók a VII. Házban
Mindenkinek vannak bizonyos elvárásai a társsal szemben. Erre adnak felvilágosítást a VII. Házban található bolygók. Lehet, hogy azt várjuk, hogy házastársunk jó külsejű legyen, lehet, hogy biztos támaszt és védelmet remélünk tőle. Minél több bolygó tartózkodik a VII. Házban, annál nehezebb dolga van társunknak. Ilyenkor nem könnyű olyan partnert találni, aki valóban megfelel az igényeinknek.

Eleve elrendeltetett, hogy milyen a párkapcsolatunk?
A párkapcsolatunk mindig a tanulás lehetőségét hordozza számunkra, - az egyik legfontosabb tanítómesterünk, házastársunk lehet. Párunk egyfajta "tükörként" is működik számunkra, - kíméletlenül rá fog mutatni a hiányosságainkra. Ekkor eldönthetjük, hogy ellenséget látunk-e benne, vagy tisztelni fogjuk azért, amiben jobb nálunk. Ideális esetben a különbségek még hatékonyabbá tehetik a párt.


Változtathatunk a házasságunkon?
Párunknak lehetnek idegesítő szokásai, s egy sor olyan tulajdonsággal rendelkezhet, amely nem nyeri el a tetszésünket. Sok dologban jobb lehet nálunk, s ezt nem könnyű megemészteni. Mégis jó irányba terelhetjük a párkapcsolatunkat, ha az együttműködésre koncentrálunk, s nem a rivalizálás tölti ki a mindennapjainkat. Ha versenyezni kezdünk egymással, az csak arra jó, hogy bebizonyíthassuk, jobbak vagyunk házastársunknál. Lehet, hogy sikerül "legyőznünk", vagy "leigáznunk", ám közben halálra ítéljük a házasságunkat.

Kunsay Melinda
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 15101 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x