Sztárok és csillagok: Matt Damon, a siker csúcsán - álmodozásból...
Címlap / Ezotéria / Sztárok és csillagok: Matt Damon, a siker csúcsán - álmodozásból milliók!

Sztárok és csillagok: Matt Damon, a siker csúcsán - álmodozásból milliók!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-23

A karitatív tevékenységéről kevésbé, de elképesztően szexi mosolyáról annál jobban ismert Matt a színészvilág egyik csúcsragadozója. Balhék nélküli, de azért nem teljesen sima gyermekkora hírhedt barátságba futott, s a régi cimborák igen hamar meghódították Hollywoodot, hogy csemetekori terveiket megvalósítsák. Minek köszönheti vonzerejét? Mit tett Matt a sikerért? 

Matt Damon
Született: 1970. október 08.
Csillagjegy: Mérleg 

Mintagyerek?
Matt gyermekkora mentes volt a balhéktól, - jó gyerek volt, ami tipikus Mérleg tulajdonság. A Mérlegeknek már gyermekként is fontosabb a barátság, mint más jegyek szülötteinek. Ez abból adódik, hogy igénylik a társaságot, nem szeretnek egyedül lenni. Már gyermekként kialakult a szoros barátság, ami Ben Affleckez fűzi. Egymás szomszédságában laktak, s már akkor elhatározták, hogy színészek lesznek. Ők Hollywood egyik sikerpárosa ezáltal.

"10 éves korunk óta legjobb barátok vagyunk, sokat baseballoztunk még tinédzserként. Később azt terjesztették rólunk, hogy melegek vagyunk, amin jókat nevettünk. Hollywoodban is vannak tartós barátságok, nem annyira felszínes és romlott világ, ahogyan sokan képzelik"

HarmoNet tipp: Sztárok és csillagok: Gwyneth Paltrow a párfüggő Mérleg >>

Született tehetség?
Mindkettőjük született előadóművész volt (Ben Affleck Oroszlán csillagjegyben született), így hamar beindult színészi pályájuk. Két igazán aktív jegy. Először statisztálni jártak, majd Matt az egyetem alatt kisebb filmszerepeket is kapott. Mikor a színészmesterség már komolyabb elfoglaltságot jelentett, abbahagyta az egyetemet. A színészmesterség mellett, most pedig a jótékonykodás, és karitatív tevékenységek kötik le.

Sztár életforma vagy boldog párkapcsolat?
Matt kitartóan kereste a boldogságot, - több színésznővel volt kapcsolata, például Winona Ryderrel is. Végül élete párját nem a szakmában találta meg, hanem egy hétköznapi bárpultos nő személyében. Argentin születésű feleségével már két kislányuk van. Matt neveli felesége korábbi kapcsolatából származó lányát is. 

Mindent a filmszerepért?
A Mérlegek híresek elegáns alakjukról, - ritkán terebélyesednek el, - fontos számukra a külső. Matt az utóbbi időben rövid idő alatt rántott fel magára 10-15 kilót, legújabb filmszerepe kedvéért. A változást nem élte meg rosszul, - szívesen csinál belőle viccet: "Szerintem elvesztettem a legszexisebb férfinak járó címemet is". "Az utóbbi időben egy csomó hamburgert ettem, sokat söröztem, és közben kitűnően éreztem magam. A húszas éveinkben ezt probléma nélkül megtehetjük, harmincon túl azonban már egészen más a helyzet".

HarmoNet tipp: Híres Mérlegek: Görög Zita - Hogyan valósította meg csillagjegyéből fakadó személyes feladatát? >>

A derűs hozzáállás nem véletlen, hiszen biztos benne, hogy a film elkészültével gond nélkül adja le a felesleget. Addig maradnak a barátok élcelődései: Ben Affleck felhívta a figyelmét, hogy lassan két helyjegyet kell vennie a repülőgépen - vagy a köv. meccsre.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2461 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x