Sztárok és csillagok: Fábry, a hatásvadász fanatikus
Címlap / Ezotéria / Sztárok és csillagok: Fábry, a hatásvadász fanatikus

Sztárok és csillagok: Fábry, a hatásvadász fanatikus

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

Kritikai érzékét szinte mindannyian ismerjük a televízióból, fanatikus kukacoskodását egyesek csípős humornak, mások bunkóságnak fogják fel. Egy bizonyos, megosztja a közönséget, és ha kell, éles vitákat vált ki. Fábry nagyon is Skorpió, de a nehezen befogadható formából. Miért lehet szeretni mégis? 

Született: 1953. 11. 20.
Magassága: 168 cm.
Szeme: kék
Csillagjegye: Skorpió


Lázadó ifjúkor…
Már ifjúkorában kiderült, hogy nem ismer félelmet. 18 évesen Skorpió jegyéhez hűen ott volt a március 15-i tömegben, amely a himnuszt énekelte, a Batthyány örökmécsesnél. Szembe kellett néznie a hatalommal is, - a BRFK előállította, az MSZMP, pedig nem javasolta a továbbtanulását. Mégis bekerült a Pécsi Tanárképző Főiskolára, majd az ELTE magyar-német szakán folytatta tanulmányait. 

Megosztó személyiség?

Talán az egyik legmegosztóbb személyiség, de Ő maga is szélsőségesen vélekedik másokról. Esti Showder című műsorában többször is negatívan vélekedett a melegekről, - „homofóbnak” bélyegezték a viselkedését. A Skorpiók életében mindig központi szerepet tölt be a szex, - a tabuk, határok feszegetése. A megbékélést a Nagy Meleg Show jelentette, a műsor szerkesztői így kívánták jóvátenni Fábry piszkálódásait a melegek ellen.

Éppen a tabuk átlépése miatt népszerű, megtörtént, hogy az Esti Showder műsorának felvételén lehúzta a sliccét, majd megmutatta a nézőknek alsónadrágját. Fábry szerint, ha Angelina Jolie pucérkodhat, akkor Ő is, így a műsor ideje alatt később is letolta a gatyáját. 

HarmoNet tipp: Sztárok és csillagok: Ambrus Attila - a Whiskys gáláns Mérleg >>

Fábry nagyon drága…
A Skorpiók nagyon magas színvonalon művelik a hivatásukat, a jót, pedig meg kell fizetni. Fábry óradíja egy céges rendezvényen milliós tétel lehet, ha egyáltalán sikerül rávenni, hogy elvállalja a munkát. Igényes, nem dolgozik akárkinek. 

A Skorpiók a Víz elemhez tartoznak, így nem csoda, ha Fábry kedveli a vitorlázást, többször is részt vett a Kékszalag Vitorlásversenyen. 

Kunsay Melinda
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3642 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x