Mit hoz a jövő? Részletes horoszkóp 2009-re! - Csillagjegyek...
Címlap / Ezotéria / Mit hoz a jövő? Részletes horoszkóp 2009-re! - Csillagjegyek szerint

Mit hoz a jövő? Részletes horoszkóp 2009-re! - Csillagjegyek szerint

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-01

Mire számíthatsz a szerelem, az egészség vagy akár a karrier és munka terén? Előmenetelre számíthatsz vagy inkább jobb, ha szorgosan összekapod magad, mert visszaesés, mélyrepülés várható az anyagiak terén? Tisztább képet a jövőről. Sorsod a csillagokban. 2009-es részletes horoszkóp asztrológusunktól, minden csillagjegy szülöttének! 


KOS (Március 21. – Április 20.)

Közkedvelt leszel az újévben, most hallgatnak rád a munkahelyeden. Jó meglátásaidnak köszönhetően akár pozícióváltásra is sor kerülhet, ami már régóta esedékes lehet. A hivatásod örömet jelent neked majd, - sokat tanulhatsz, és remek előrelépésre nyílhat lehetőség, különösen az év elején. Fontos, hogy a munkát össze tudd egyeztetni a családi élettel. Az estéket töltsd kedveseddel, még akkor is, ha a fontos üzleti ügyek nagyon lefoglalnak!

Szerelmi életed izgalmassá válik, sok új flörtre nyílik lehetőséged. Könnyen bonyolódhatsz meggondolatlanul munkahelyi viszonyba, amivel jó nagy káoszt csinálhatsz magad körül!

Munkahelyeden megvalósíthatod az ötleteidet, szabad kezet kaphatsz. Szükség lesz a szervezőkészségedre, hiszen neked kell majd koordinálnod a többiek munkáját!

Egészségedet
tekintve vigyázz jobban a lábadra! Ha síelni mész, akkor is fontos az óvatosság! Az újév során elengedhetetlen az egészséges, komfortos cipő, és hasznos a talpmasszázs is!

Szépséged különlegesen ragyog az újévben. Egzotikus ruhadarabokat, vagy extrém hajviseletet is megengedhetsz magadnak, - vállald fel különleges arcodat! Kedvesednek is tetszik majd a változás! 

Mit hoz 2009? A Hold üzenetei napról napra >>

BIKA (Április 21. – Május 20.)
Sok új tapasztalatban lehet részed az újévben, akár új tanulmányokba is kezdhetsz! Szakmai értéked is megnövekedhet, ha vállalod a képzést. Könnyebben tanulsz, mint hinnéd, a vártnál kevesebb energiaráfordítással! Az újévben előnyösek az utazások, örülsz, hosszabb nyaralásra nyílik alkalmad! Új, nyári flörtöt találhatsz, ami nagyon gyorsan elmélyül! Az egyéjszakásnak indult flörtből mély kapcsolat lehet, ami minden várakozást felülmúl!

Szerelmi téren izgalmas időszakot élsz majd meg, több flörtben lehet részed! Munkahelyeden is elcsábíthat egy forró kaland, amely élvezetes, ám sok bonyodalommal jár!

Munkahelyeden megbecsülnek, de mégis szorongsz, hogy helyt tudsz-e állni. Attól félsz, hogy elveszítheted az állásodat. Próbáld visszaszerezni az önbizalmadat, hiszen főnököd is bízik benned!

Egészségedet tekintve fáradékonyabb lehetsz, s ez különösen az év elején lesz így. Nagyon kell a pihenés, fontos, hogy a téli hónapokban eleget aludj! Az alvásproblémák kezelésében segíthet a levendula.

Szépséged akkor tündököl igazán, ha elegánsan öltözködsz. A konzervatív stílus nagyon jól áll, de vigyázz, ne tűnt megközelíthetetlennek! Ebben segít néhány élénk színű kiegészítő. 

IKREK (Május 21. – Június 21.)
Az újévben előrelépéseket tehetsz az egzisztenciád építgetésében. Jobb pénzügyi lehetőségeket találhat, s ehhez mindössze nyitottságra van szükség. Ha üzlettel foglalkozik, akkor elkelne egy kicsit több rugalmasság! A magánéletben olyan partnerre találhatsz, aki nagyon tetszik, s a szexben is egymásra tudtok hangolódni. Az új szerelem felpezsdítheti az életedet, sokkal jobb lesz a hangulatod, szinte ragyogsz majd!

Szerelmi életed tele lesz izgalommal, sok új kalandban lehet részed. A flörtökbe inkább a kíváncsiságod viszi bele, nem vágysz komoly felelősségre! Könnyedség jellemzi a kapcsolataidat, sokkal több szabadságra tartasz igényt!

Munkahelyeden váratlan események történnek, amelyeket némi ügyességgel a saját javadra fordíthatsz. Ha új munkakörrel bíznak meg, akkor add bele minden tehetségedet!

Egészséged szempontjából érzékenyebbé válik a csípőd, és a combjaid. Ha sportolsz, akkor végezz több bemelegítő gyakorlatot, s ne erőltesd meg magad! Addig mozogj, amíg igazán jólesik!

Szépséged az újévben feltűnőbb lesz! A harsány színek jól állnak, viselj sárgát és pirosat. Az extra nagy, feltűnő ékszerek remekül illenek a színes ruhákhoz! Bármi megengedett, ami vidámságot kelt! 

HarmoNet tipp: Életed legintimebb szobája: Boldogság és öröm a horoszkópodban >>

RÁK (Június 22. – Július 22.)
Egész évben sok tennivalód lesz, fontos, hogy pihenésre is jusson idő. Ha agyonhajszolod magad, akkor nem jut időd kedvesedre, barátaidra. Így a magánéleti kapcsolatok elsorvadhatnak. Magaddal is foglalkoznod kellene néha, hiszen energiát kell nyerned! A magánéletben nagyon fontos lesz párkapcsolatod. Kedveseddel teljesen egymásra tudtok hangolódni. Ha eddig még nem kötöttetek házasságot, akkor itt az ideje!

Szerelmi téren most csakis kedvesed érdekel. Sok flörtre nyílik lehetőséged, nagyon népszerű vagy, de a futó kalandok egyáltalán nem keltik fel a kíváncsiságodat! Hűségedet mutasd ki, hiszen így elkerülheted a féltékenykedést!

Munkahelyeden sokat várnak el tőled, rengeteg feladattal kellene megküzdened! Ha nem sikerül, akkor bűntudatod támadhat. Ne zsákmányold ki önmagadat, nem kell két ember helyett dolgoznod!

Egészséged rendben lehet az újévben, de figyelmet érdemel a vérnyomásod, keringési rendszered. Különösen az év első felében fontos, hogy pihenésre is jusson idő!

Szépséged
az újévben ellenállhatatlan lesz. Ha kihívóbban öltözködsz, akkor kedvesed felfedezheti benned a csábítót! Így szerelmi életed megújulhat, izgalmasabbá válhat.

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Az újévben ismét beleveted magad a szerelembe. Az új flörtök energiával töltenek fel. Nem vágysz komoly érzelmekre, egyszerűen csak élvezni akarod az életet. Ha házasságban élsz, akkor ügyelj a diszkrécióra! A munkában remek lehetőségeket kaphatsz az előrelépésre. Akár pozícióváltás is bekövetkezhet, végre vezető beosztásba kerülhetsz, ami már régen esedékes lehetett. Örömmel vállalod a felelősséget, s a munka megszervezését!

Szerelmi életed rendkívül élvezetes lesz az újévben. Nagy népszerűségnek örvendhetsz, különösen az év második felében lesz rengeteg alkalmad a flörtre. A szerelmi ügyekben nagyon fontos az őszinteség!

Munkahelyeden megbecsülnek, főnököd komoly feladatokat bíz rád. Mindent megtesz, hogy támogasson, lehetőséget kapsz arra, hogy megmutasd a tehetségedet!

Egészségedet tekintve fontos a folyadékfogyasztás, amire veséidnek is szüksége van. A sok ásványvíz, vagy gyógytea segíti a méregtelenítést. Ezzel a súlyodnak is jót teszel!

Szépséged akkor virul, ha önmagadhoz méltó módon nagyon elegáns leszel! Oroszlánhoz híven hord minőségi, egyedi darabokat! Óvakodj a karácsonyfahatástól, ne viselj túl sok kiegészítőt egyszerre!

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
Az újévben a legfontosabb terület a családi életed lesz! Ha rendbe kell tenned egy régi konfliktust, akkor ezt nem halogathatod tovább! Sor kerülhet költözésre, vagy felújításra is, amit nagy sikerrel bonyolíthatsz le. A magánéletben új szerelmi kapcsolatra tehetsz szert, ami egész lényedet energiával tölti fel. Az életed felpezsdül, újra energikussá válsz. Ha fiatalabb partnerrel hoz össze a sors, akkor ne ijedj meg a lehetőségtől!

Szerelmi
téren nem ártana egy kicsit több bátorság! Ha tetszik egy vonzó partner, akkor megteheted az első lépést, nem kell félned a visszautasítástól! A siker kulcsa a könnyedség és a vidámság!

Munkahelyed sok bizonytalanság vár, s ez az év első felére fokozottabban igaz lesz. Fejetlenség uralkodik, kétségbeesetten próbálod kézben tartani a munkahelyi ügyeket.

Egészséged szempontjából fontos lesz a táplálkozás minősége! Érzékenyebbé válhat a gyomrod, - nem mindegy, hogy milyen ételeket fogyasztasz! Óvakodj az erős fűszerektől, nehéz ételektől!

Szépséged akkor virágzik majd igazán, ha az egyszerűségben találod meg a harmóniát! Nem áll jól, ha túldíszíted magad, s a bonyolult szabásvonal sem előnyös!

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
Az év elején befelé forduló hangulatban lesz, - begubózol a képzeletbeli kis csigaházadba. Nem lesz kedved a bulikhoz, - s még a barátaiddal sem szívesen találkozol. A családi életben viszont sok örömet találsz. Sikerülhet otthonodat is szebbé tenni, de ha költözni szeretnél, akkor erre is alkalom nyílhat. Az anyagi forrásokat is sokkal könnyebben megtalálod a lakásvásárláshoz. Az újév elején vásárolhatsz új bútorokat, lakás kiegészítőket.

Szerelmi téren szenvedélyesebbé válhat az életed. Sok érzelemben lesz részed, de indulatokkal is számolhatsz. Változékonyabb lesz a hangulatod, így kedvesednek több türelemre lesz szüksége, ha békét akarsz!

Munkahelyeden kiszámíthatatlanabbá válik a helyzet, megtörténhet, hogy olyan munkát bíznak rád, amelyet nyűgnek érzel. Barátkozz meg a nemszeretem feladatokkal, hiszen nem mehetsz be minden reggel utálkozva!

Egészséged
szempontjából érzékenyebb lesz az emésztőrendszered. Fontos, hogy jó minőségű élelmiszereket fogyassz! Kerüld el a tartósított ételeket, és az ételszínezékektől is óvakodj!

Szépséged akkor tündököl, ha kacérabban öltözködsz, mint máskor! Szeretnél ellenállhatatlanul vonzó lenni, - be akarod zsebelni a bókokat. Ha diétázni szeretnél, akkor az újév erre remek időszak lesz!                                             

HarmoNet tipp: Életed legintimebb szobája: Boldogság és öröm a horoszkópodban >>

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
Az újév elején egyedül érezheted magad, néhány régi barátságod tönkremehet, kikophat az életedből. Idő kell, hogy új kapcsolatokat köss, járj minél többet társaságba! Egész évben nagy örömet okoznak neked az utazások, hiszen ilyenkor nagyon szabadnak érzed magad. Fontos, hogy az újévben minél több szabadidőd legyen, - szívesen foglalkozol a hobbyddal, de annak is örülsz, ha színházba, vagy kiállításra járhatsz!

Szerelmi téren érdemes minél több időt töltened kedveseddel, - így közelebb kerülhettek egymáshoz. Ha egyedül vagy, akkor több kisebb kaland, flört várható, - kivétel nélkül izgalmasak!

Munkahelyeden meglepetésekben lehet részed, akár főnökcsere is történhet az év elején. Nehezen szoksz hozzá az új főnökhöz, az első napokban nem találjátok meg a hangot!

Egészségedet akkor tarthatod karban, ha rendszeresen sportolsz az újévben. Új sportba kezdhetsz, de a könnyű torna is eredményes lehet! Lényeges, hogy legalább másfél órás edzéseket tart! Így sokkal energikusabbá válhatsz.

Szépséged
akkor ragyog a leginkább, ha romantikusabban öltözködsz. A világos színek, lágy esésű anyagok nagyon jól állnak. Viselhetsz virágmintás ruhákat is, vagy strasszokkal díszített táskát.

NYILAS (November 22. – December 21.)
Az újévben remek lehetőségeket kapsz a pénzszerzésre, - jó szimatod van az üzlethez. Remek az időzítés új vállalkozás beindítására, vagy befektetésekre. Jó ötlet, ha végiggondolod, hogy milyen területen nyílhatna lehetőséged a pénzszerzésre. A szerelem érzéki élvezetei fontossá válnak számodra az újévben. Nemcsak a szexet élvezed jobban, hanem a bulikat, jó vacsorákat is. Szinte virulsz majd, - sok flörtre nyílik alkalmad!

Szerelemi
téren jó éved lesz, kimondottan izgalmassá válhat a párkapcsolatod. Ha kedvesed is rá tud hangolódni az érzéki élvezetekre, akkor nagyon szép napokat élhettek meg.

Munkahelyeden rengeteg elintéznivalód akad majd, egész évben nagy megterhelésekkel kell szembenézned. Munkatársaid hajlamosak lesznek arra, hogy mindent a Te nyakadba varrjanak!

Egészséged
rendben lesz az újévben, de a kezeid sérülékenyebbé válnak. Kényeztesd kezeidet tápláló pakolással. A konyhai munkák során is legyél óvatosabb. Jó ötlet, ha gumikesztyűben mosogatsz, takarítasz!

Szépségedet akkor hangsúlyozhatod ki, ha fiatalosan, praktikusan öltözködsz. Jó megoldás lehet a lapos sarkú cipő, és a vászonnadrág. Ehhez illik a színes, egyszerű szabású pamutpóló.

BAK (December 22. – Január 20.)
Szeretnél új kapcsolatokat, s az új üzleti lehetőségeknek is nagyon örülsz. Valósítsd meg a jó ötleteket, ne félj attól, hogy kudarcot vallasz a terveiddel! Nyitottak a lehetőségek a sikerre, - életed minden területe jól működik majd. Ha viszont bizonytalan vagy és összevissza kapkodsz, akkor mindent összekavarsz magad körül. Az újév első napjaiban gondold végig, hogy mit szeretnél elérni, - jól jön a céltudatosság!

Szerelmi téren örül a közös élményeknek, amelyeket még jobban megerősítik a párkapcsolatodat. Csak akkor vagy boldog, ha meghitt a hangulat otthon. Nem hiányozhat szerelmi életéből az érzékiség sem. Fontossá válik a testi kapcsolat!

Munkahelyeden biztos lesz a pozíciód, nem kell arra számítanod, hogy elveszíted az állásodat. Megszilárdíthatod a helyedet, s ezt szorgalmaddal érheted el. Sokkal több feladatod lehet, mint máskor!

Egészséged rendben lehet, de az újévben nagyon fontos lesz a tiszta levegő! Minden héten egyszer tegyél egy jó nagy sétát a zöldben! Ez erőnlétednek is jót tesz majd!

Szépséged záloga az újévben a minőség lesz! Ne sajnáld a pénzt a jobb darabokra, amelyeket sokáig szívesen viselsz majd. Ha stílusos a külsőd, akkor könnyebben megnyered az előnyös üzleteket is!

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
Szeretnéd élvezni az életet, de rengeteg teendőd lehet az újévben! Szinte semmi időd nem marad a magánéletedre, - lemondod a baráti találkozókat, a munkáid miatt. Szinte mindenről képes vagy lemondani, csak előrejuthass a ranglétrán. A pihentető időtöltések most nagyon lényegesek lesznek. Akkor leszel kiegyensúlyozott, ha a lelkedre is időt szánsz! Ha ezt elmulasztod, akkor egyre idegesebbé, indulatosabbá válhatsz!

Szerelmi téren egész évben nagy sikerekre számíthatsz! Vonzó vagy, sorra zsebelheted be a bókokat. Bőven lesz új flörtökre alkalom, de állandó kapcsolatod sokkal fontosabb számodra!

Munkahelyeden nem lesz alkalom arra, remek ötleteidet sikerre vidd. A szürke robot, pedig letörhet és elkedvetleníthet. Teli vagy ragyogó meglátásokkal, de főnököd nem támogatja a kreativitásodat.

Egészségedre nem lesz panasz, de az év első felében fáradtabbnak érezheted magad. Fontos lesz a gondos bőrápolás, járj rendszeresen a kozmetikushoz! Kényeztesd bőröd tápláló krémekkel!

Szépséged
legyen az újévben természetesen elegáns! Fontos, hogy ruháid jól szellőző, puha, kényelmes anyagból készüljenek. A smink felszerelésed inkább legyen drágább, de valóban jó minőség!

HALAK (Február 20. – Március 20.)
Lesz néhány nehéz pillanatod az újévben, s ez különösen az év első felére lesz jellemző. Ám igaz lesz, hogy mindig kapsz segítséget, a barátok és kedvesed is melletted áll majd. Megerősödhetnek a kapcsolataid, kiderülhet, hogy kire számíthatsz! A magánéletedben is várható némi bonyodalom, előfordulhat, hogy baráti kapcsolatodból szerelem lesz, vagy éppen fordítva. Ne hagyd összekuszálódni az érzelmeidet! Csak akkor kezdj szerelmi viszonyt a barátoddal, ha biztos vagy benne, hogy ez előnyös!

Szerelmi életedben mindent megteszel kedvesed boldogságáért! Ha már megtaláltad az igazit, akkor hajlamos leszel a tenyereden hordani Őt. Hajlandó vagy arra is, hogy a saját igényeidet is háttérbe szorítsd.

Munkahelyeden kiváló lehetőségeket kaphatsz, de nem szabad erőszakosnak lenned. Legyél türelmes, hagyd beérni a jó munka eredményét. Megtörténhet, hogy előreléptetnek, elismernek!

Egészséged tekintetében a fejed lesz érzékenyebb, mint más időszakokban. Könnyen előfordulhat a fejfájás kellemetlen panasza, különösen akkor, ha túl sok kávét, vagy cigarettát fogyasztasz.

Szépséged akkor lesz virágzó, ha inkább egyszerű, de finoman elegáns ruhákba öltözöl. Viselhetsz világos színeket, különösen jól áll az ezüst, vagy a kék. Alkalomra remek a fátylas, csipkés kreáció.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 28940 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x