Új év - új ember, csak döntés kérdése! Mágus leszel...
Címlap / Ezotéria / Új év - új ember, csak döntés kérdése! Mágus leszel vagy balfék?

Új év - új ember, csak döntés kérdése! Mágus leszel vagy balfék?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-01-29

Valóban minden ezen múlik? Csak egy döntés? Hm. Igen, plusz még valami: vágy a fejlődésre, kitartás és hit, önismeret és tett. Ha ez mind megvan, bármi sikerülhet, amit csak szeretnél.  

Hozzáfogsz az újévi fogadalmaknak. Pozitív gondolatokat gyártasz?

Légy vidám, hiszen minden megvalósulhat, csak akarni kell mondják sok helyen. De valóban elég ennyi? Csak ennyi az egész? Hát bevallom szerintem nem. Kell hozzá önismeret és egy adag kitartás. Nem elég akarni tenni is kell. Ha pozitív gondolatokat akarsz csak úgy magadra erőltetni, attól még nem fog működni, pláne ha a mélyben , a háttérben meghúzódva, valamilyen félelem rejtőzik.

Ha meg akarsz változni, kezd önismerettel. Kezdd el megfigyelni gondolataid, és viselkedésed, érzéseid, és hogy ezek hogyan kapcsolódnak egymáshoz, milyen eseményekre hogy reagálsz, ha ez már ügyesen megy akkor lassan megkezdheted a változást, Mint ősanyáink és ősapáink boszorkány rítusokban vagy a misztica magicában. Mágussá válsz, először önmagad mágusává majd, ezáltal a világ teremtését alakító mágussá.

A lét alapja a mágia

Ha új embert akarsz magadból, akkor változz meg. Ne úgy gondolkodj, mint eddig és ne úgy cselekedj, mint eddig. Persze ez lassú folyamat, de előttünk a következő év. Javasolt egyszerre csak egy dolog megváltoztatása és figyeld meg, ez milyen hatásokat vált ki környezetedben. Lehet, hogy először furcsán fognak rád nézni és lesznek konfliktusok, de hosszútávon gyümölcsöző folyamat kezdetén állsz.

Rajta hát, ha új ember akarsz lenni!

Ha csak fogyni akarsz, kezd azzal. De akkor, amíg nem éred el célod, ez legyen a legfontosabb mit magadért megteszel. Mindig az a lényeg, hogy egyszerre egy dologra fókuszálj, különben az erőid megosztod és nem lesz akkora a siker. Garantált ha egy valamit sikeresen végrehajtasz megjön az önbizalmad és máshoz is nagyobb lelkesedéssel fogsz hozzá.

Légy erős, és tedd azt, amit szeretnél

Vizsgáld meg, mi az, ami valóban fontos számodra az elkövetkezendő évben, és tervezz előre szép sorjában, majd valósítsd meg lépésenként.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 11823 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x