Márciusi csillagüzenetek: itt az áttörés!
Címlap / Ezotéria / Márciusi csillagüzenetek: itt az áttörés!

Márciusi csillagüzenetek: itt az áttörés!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

"A felhők fölött mindig süt a Nap!" A felhők a mi gondolataink... Ez a hónap az Áttörés lehetőségét hordozza magában, az élet bármely területén, mindenkinek ott, ahol feladata van. Minden, ami nehézkes, kilátástalan és lassan formálódó volt februárban, az ebben az időszakban egyik percről a másikra megfordulhat és gyökeres változást hozhat. 

Mindenki mellett ott van a Kegyelem Fehér Angyala, és arra vár, hogy egy őszinte - halk bensőséges pillanatban megérinthesse a vállunkat, felemelhesse a szívünket és átfényesítse a tudatunkat... Folyamatosan kérni kell, nyitni kell, tenni kell, oldani kell és élni kell.

Nagyobb válaszutak előtt állunk ismét. Döntenünk kell és lépnünk kell, mert egyfajta besorolás idejét éljük most. Mindig jobb apróbb lépéseket tenni bármerre is, mintsem hosszabb ideig egyhelyben lenni és/vagy megállni! Ezt pedig csakis a szívünkkel tudjuk megérezni, hogy számunkra mely irány a megfelelő... A Szív Szava a Lélek Hangja. Minket úgy tanítottak erről, hogy bárhol vagy is, bármi előtt állsz is, hunyd be a szemed és lélegezz mélyeket! Csukd be a szemed pár pillanatra vagy pár percre... és csak érezz.... Mert ilyenkor képes vagy másképp gondolkozni és érzékelni. Ilyenkor másképp funkcionálsz. llyenkor Kapuk nyílnak meg Benned. Ilyenkor képes vagy visszatalálni Önmagadhoz, a saját Fényösvényedhez.
Ilyenkor képes vagy "teljesen" kizárni a külvilágot, a környezet hangait és zajait, csakis befelé összpontosítva. Minél jobban elengeded a gondolataidat, érzéseidet és a fejedben forgolódó képeket, és átadod magad a Jelennek, a Mostnak és a Létezés Pillanatának, annál hatalmasabb erő és tudatosság ébred fel Benned!

Ebben az állapotban pedig észreveheted, hogy honnan ébrednek, jönnek a gondolataid és merre tartanak. Ekkor felismered azt, hogy ezek a gondolatok a felhők, amik ha tiszták, pozitívak és kellemesek, akkor csak vékony fátyolfelhők, amitől még elérnek és Rád ragyognak a Nap sugarai. De ha nehezek, negatívak és fájdalmasak, akkor sűrűn és teljesen eltakarják a Belső Napod és egy szürke homályban, egykedvűen és csak körvonalakban éled az Életed!
Nem az a kérdés, hogy miért van felhő az "égen", hanem az, hogy mennyire tudod tudatosan kezelni a gondolataidat és érzéseidet, amiket a külvilág hatása vált ki reakcióként belőled, valamint az, hogy hová helyezed a fókuszpontodat, a Napra vagy a felhőkre?

Hunyd be a szemed...
Ez nem trükk és nem technika, hanem egy természetes állapot és átkapcsolás, mind a testnek, a szellemnek és a léleknek. Amint behunyod a szemed, más érzékszerveidet kezded el használni és kezdenek el működni tudattalanul is. Ebben az átkapcsolásban automatikusan más lesz fontos, másra koncentrálsz, másra figyelsz és más erők és érzések ébrednek fel benned, hatnak rád és vesznek körül. Próbáld ki, bárhol és bármikor, mert érdemes! Gyakorold.
Éles ellentéte ez annak, amit nyitott szemmel "élve" érzel, gondolsz és képzelsz.
Csukott szemmel a saját világodat látod meg, a saját erődet érzed meg, a saját fényed, színeid, formáid és Segítőid bontakoznak ki előtted és  pillanthatod meg magad körül...ami nem más, mint a Belső Valóságaid éteri kivetülése...
Ez nem a teremtett külvilág, hanem a láthatatlan eredendőség....innen indul Minden.

...és kezdenek az álarcok lehullani mindenkiről! ...és kezdenek az emberek igazi ALAKOt és FORMÁT ölteni, a maguk teljes valóságában, úgy, ahogy eddig még sosem...
Végre eljött már az az idő, amikor minden a Fény irányába indul és törekszik, kívül és belül is, A Fény érintésére és hatására minden a felszín felé halad, egyre feljebb és feljebb kerülve, hogy az Önvaló, a belső Lényegiség végre előkerülhessen belőlünk és megmutatkozhasson bennünk.
A Fény Jelenléte és Érintése kibontakoztatja az Élőt... letépve a személyiség és az ember valamennyi álarcát, maszkját, álruháit, szerepeit, jelmezét, harcos oldalait és sötét részeit... ezáltal mögé látunk mindannak az embernek, dolognak és helyzetnek, aminek eddig nem tudtunk... mindenki kimutatja mindazt akaratlanul is, amilyen valójában!


Akár készen állunk rá, akár nem, minden láthatóvá lesz, nemcsak éteri és belső szinteken, hanem fizikailag is. Ez a képesség vagy tulajdonság születik most meg minden emberben, ami már évszázadok, sőt évezredek óta szunnyadó kódként, programként és érzékelési mintaként hordozunk magunkkal. Ám az egyik legértékesebb képességünk egyike ez. Minden, ami MI vagyunk, ami VALÓJÁBAN vagyunk.

Nem lesz előttünk már több félreértés, szédítés, figyelemelterelés, lódítás, ferdítés, "fényezés", hazugság és manipuláció, mert az ébredő képesség, ami most kollektíven jelen rezeg minden egyes emberben, képessé tesz arra, hogy átlássunk a szürkeség illuzorikus fátylán. Olykor elég lesz csak egy pillantás valakire, vagy egy kézfogás valakivel, egy összenézés, vagy egy szemkontaktus, és már tudni fogjuk azt, hogy az illető milyen Ember is valójában! Mennyire Ember, vagy emberi. És ez, csakis egyetlen módon "mérhető" le: a Fény Jelenlétével.
Egyszerűen lesüt, lerí már most is az emberekről, hogy ki milyen. De ezt most még kevesen tudják olvasni az energiák tengeréből, idővel ez mindenki számára természetes és alapvető lesz. Így azonnal tudni fogjuk azt is, hogy ki "hova" tartozik, mennyi Fényt hordoz, és hogy mi motiválja...

A mögöttes erők is megjelennek mellettünk, velünk vannak, hiszen bármilyen szerződés, fogadalom vagy eskü köthet velük össze, akár tudatában vagyunk ennek, akár nem... annak, hogy mi milyen erőket működtetünk és éltetünk...
Ugyanígy láthatóvá lesz a Fény Jelenléte, az Égi Vezetők, Segítők, Szentek és Csillagmesterek erejének fényessége bennünk,  ha velük van szerződésünk...
Szabad választás van, szabad akarat van.
Aki nem tudja, hogy merre menjen, melyik úton induljon, melyik erőt válassza, az kérdezze meg a Felsőbb Énjét, Isteni Önvalóját, meditációban hangolódva, mert Ő minden körülmények között ÉRTÜNK van.

...minden láthatóvá lesz, és már most is látható... ez a Fény Törvénye...
Sokkal egyszerűbb tehát a tiszta út, a tiszta játék, a tiszta szabályok alkalmazása, mert akkor egyenes úton haladunk kifelé a szamszárából.
A Bach-virágterápiában van egy ehhez az "állapothoz" tartozó virág eszencia, az Apróbojtorján (Agrimony)
Én személy szerint nagyon szeretem ezt, mert segít felvállalni önmagam minden szinten. Erőt ad ahhoz, hogy MINDEN arcunkat meg merjük mutatni az egész világnak, minden embernek és még önmagunknak is. Minden félelem, bűntudat és szégyen nélkül. "Itt vagyok, ez vagyok, ez én-Én vagyok!"

Nem véletlenül hívják az Őszinteség Virágának, mert mindent előhoz, megmutat és kisöpör belőlünk, ami nem Igaz!


Laczkó-Száraz Júlia
www.larimarkristalykapu.hu
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 9276 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x