Keddi KvantumTükör: az öngyógyítás
Címlap / Ezotéria / Keddi KvantumTükör: az öngyógyítás

Szabad Mihály

Keddi KvantumTükör: az öngyógyítás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Ma már számtalan, különleges gyógyulásról szóló feljegyzés bizonyítja, hogy a test öngyógyító funkciója hatalmas mértékben túlszárnyalja az orvostudomány képzeletét. Mi is ezeknek a rejtélyes eseteknek a titka? Működhet-e az öngyógyítás? Különleges képességek a KvantumTükörben. 

Ha jól megnézzük, a test öngyógyítása a világ legtermészetesebb dolga. Gondolj bele, ha egy kicsit elvágod a kezed, ez a vágás viszonylag hamar begyógyul. Természetesen a vágás erőssége, körülményei befolyásolják az időtartamot, s egy bizonyos határon túl lelassíthatják vagy akadályozhatják a gyógyulást, de az nem igazán "különleges". S ha továbbgondolod a vágás példáját, miért ne lehetne képes a test bármilyen elváltozást helyreállítani önmagán?

Az csak egy feltételezés az, hogy vannak olyan minőségei, állapotai a testnek, amelyek „gyógyíthatatlanok”. Ezer és ezer példa igazolja, hogy a test öngyógyító funkciója hatalmas mértékben túlszárnyalja az orvostudomány képzeletét. Tehát az a kulcs, hogy mit tartasz lehetségesnek és mit lehetetlennek. Ha megfelelő mértékben el tudod lazítani az elképzeléseidet és érzelmi szokásaidat, képes vagy változtatni a lényedet uraló gondolati és érzelmi frekvenciákon, akkor teret adsz annak az erőnek, amely képes a test természetes egészségét helyreállítani.

Az, ahogyan a világ jelenségeit, így a saját testünk változásait értelmezzük, szintén óriási jelentőséggel bír. A legszemléletesebb példa az a kísérlet, melyet Deepak Chopra, a világhírű orvos írt le az egyik könyvében. Egy orvosi kutatás azt vizsgálta, mennyire befolyásolja a test ellenálló képességét az, hogy az ember tudatában van, éppen milyen hatás éri a testét. A kísérlet elemeként náthavírusokat helyeztek közvetlenül a kísérleti alanyok orrnyálkahártyájára, majd megnézték, befolyásolja-e a végkifejletet az, hogy az egyén tud–e róla. Megdöbbentő volt az eredmény, amelyet nagyon kevés tudományos szaklap hozott le, pedig nagyon fontos következtetéseket jelenthet.

A résztvevők mindössze 12 %-a (!!!) betegedett meg egészen addig, amíg nem tudtak a vírusokról, s ez az arány nem növekedett akkor sem, amikor hideg vizet itattak velük, vagy más fizikai hatásnak tették ki őket. Viszont jelentősen – többszörösére! - növekedett a megbetegedettek aránya, amikor a hatásokra valamilyen módon felhívták az illető figyelmét.
Mi lehet ennek az oka? A gondolati folyamataink bekapcsolódnakk a saját testi állapot érzékelésébe, s öntudatlanul befolyásolják azt. Ebben az esetben a gondolkodás létrehozza a betegséget, hiszen számára az a vírusok hatásának természetes következménye.


Adott esetben ugyanez a gondolkodás viszont feloldhatja a káros hatásokat. Ha ugyanazt az eszközt, az elmét, megfelelően használjuk, természetesen az az egészséget is létrehozza. Az öngyógyítás folyamatának beindításában kikerülhetetlen az a felismerés, hogy nem pusztán a külső vagy belső hatások változásai érnek el javulást a beteg állapotában, hanem a hatások értelmezése. Ez fogja eredményezni a Test – Elme – Tudat egyensúlyának kölcsönös visszaállítását, mely a legfontosabb cél, s a fizikai test gyógyulása ennek mintegy következményként jelenik meg.

Tehát az öngyógyítás egyik leghasznosabb eszköze a saját képzeleted. Meg kell tanulod úgy használni az elmédet, hogy néha képes legyen „elengedni a gyeplőt”. Az összegyűjtött tapasztalatok és emlékek egy szilárd talajt adnak ugyan, ugyanakkor korlátokat is teremtenek. Ezeken kell túllépni a képzelet segítségével. Azt használva, és a tudatosság növekedésével megjelenő Test – Elme – Tudat egyensúlyt megélve képes az ember létrehozni valóságos változásokat a Valóság szövetében.

Önmagad érzékelésének kitágítása nagyon fontos. Kezdd el úgy érzékelni önmagad, hogy Te nem csak a testi formád, és nem csak az önmagadról elképzelt személyiség vagy. Lásd teljesebb lényedet. Ezt ne pusztán verbális megerősítésként használd, hanem éld is át. Tekints létezőnek egy kvantumtestet is, egy biofoton mezőt, mely már nem energiából és anyagból, hanem fényből és információból áll. Ebben nem fizikai megjelenéssel, hanem lehetőségként a tested összes állapota létezik, tehát az egészséges is. Elméd onnét hívja le a megnyilvánult fizikai testet, ami adott pillanatban esetleg nem működik harmóniában, de a gondolatok és érzelmek változása ezt bármelyik pillanatban megváltoztathatja. A szándékod és figyelmed - a kvantumtest szintjén - már végtelen szervezőerővel rendelkezik, s képes nagyon gyorsan, vagy akár azonnali változást produkálni. Ezt teszi lehetővé a kvantumgyógyítás, ami nem más, mint az öngyógyítás.


Szatmári L. Miklós
író, Kvantumszemlélet oktató, QBM tréner, Kvantumgyógyító
www.kvantumszemlelet.hu

Facebook oldalunkat itt találod>>>

Weboldalunkon még több érdekességet olvashatsz, és következő kvantumgyógyító tanfolyamunkról is itt találsz részletes leírást >>>

Kép: marin - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8643 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x