Öngyógyítás - Természetes vagy különleges képesség?
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Öngyógyítás - Természetes vagy különleges képesség?

Szabad Mihály

Öngyógyítás - Természetes vagy különleges képesség?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-23

A modern orvostudomány felfedezte azt a tényt, hogy kivétel nélkül minden ember óriási mértékben befolyásolja saját testének fizikai állapotát a mentális és érzelmi minőségeinek változásaival. Ez ugyanúgy igaz egy betegség megjelenésére, mint annak eltűnésére. A kérdés csak ez: Miképpen válhat az ember tudatossá a belső folyamataira, az egészség megőrzése, vagy adott esetben az "öngyógyítás" megvalósításának érdekében?  


Rendezvénynaptár
Ez a cikk arra inspirál, hogy ismerd fel veled született potenciális képességed. Természetesen meg kell tanulni fejleszteni, gyakorolni, és kreatívan alkalmazni. Ennek mikéntjét tekintjük át röviden.

Az a nézőpont, hogy a betegséget kizárólag külső tényezők okozzák - mint például vírusok vagy baktériumok - nagyon korlátozott, s teljes mértékben a materiális elvre épül. Ráadásul ehhez kapcsolódóan az a feltételezés, hogy ezek a vírusok és baktériumok a külvilágban csak arra várnak, hogy támadhassanak, és kihasználják az immunrendszer gyengeségét, nagyon sok félelmet generálhat azokban, akik ezt szó szerint értelmezik.

Paradox módon a félelemként ismert frekvencia – és csatolmányai: harag, aggódás, stressz, türelmetlenség - az, ami az egyik legfontosabb tényező a természetes egyensúly, vagyis az egészség elvesztésében. A megoldás is a különböző frekvenciájú érzelmek mentén keresendő, hiszen a hála, szeretet, nyugalom, elégedettség, a kreatív alkotómunka közben érzett öröm, a nevetés mind olyan frekvenciákat jelentenek, melyek jótékony hatással vannak a testre, s annak öngyógyító folyamatira. Ezek fontosságának felismeréséhez, s ami még fontosabb alkalmazásához jelentős szemléletváltozásra van szükség.

Ha egy kicsit tágabb megközelítésben értelmezed a testi elváltozásokat, melyeket betegségnek nevez a tudomány, akkor rájössz, más okok is létezhetnek, mint a fizikaiak. A kvantumszemlélet szerint az emberi test hasonlatos a földi bioszférához. Különálló részek egészeként működnek, ám e részek valamilyen nem anyagi szállal közvetlen összeköttetésben vannak, s folyamatosan, kölcsönösen hatnak egymásra. A testnek is megvan a maga emlékezete, memóriája, s intelligenciája, s az közvetlenül csatlakozik a keleti gyógymódokban és filozófiákban „finomtestek”- nek nevezett mezőkhöz, amelyek gondolati és érzelmi állapotainkat tartalmazzák. Vajon mi az a mező, ami összeköti a különböző finomabb testeket? A kvantumgyógyítás alkalmazói szerint a kvantummező, mely tartalmazza a Teljességet. (ezt a régi bölcseleti rendszerek az Akasha mezőként ismerték.)
 

Ha bármilyen elváltozás jelenik meg a testen, azt nem szabad leszűkíteni pusztán a fizikai okokra, hanem egységben kell vizsgálni a különböző finomtestek tekintetében is. Meg kell keresni mi az, ami lelkileg diszharmóniát okoz. Ha az megszűnik, akkor a természetes állapot - a harmónia – rövidesen helyreáll és az a fizikai testen is megnyilvánul. A betegségként aposztrofált fizikai testi folyamat egy olyan feszültség a finomabb testek között, amely meghaladott egy bizonyos intenzitást és tűréshatárt. Természetesen a finomtestek frekvenciáinak minőségeinek felismerése sok gyakorlást és tapasztalatot igényel, de bárki számára elérhető és megtanulható. Nem kell hozzá orvosi diploma vagy különleges gyógyítói képességek, egyszerűen csak nyitottság, kíváncsiság, befogadó elme és szív. S ami a legfontosabb egy éberebb, tudatosabb létezés.

A valódi gyógyulásnak nem az a legfontosabb kérdése, hogy a test hogyan vívja meg a háborút a betegséggel, hanem hogy hogyan találja meg a békét, s az egyensúlyt a Test – Elme - Tudat vonatkozásában. Ehhez természetesen mindig változni kell, elsősorban a mindennapi gondolati és érzelmi minőségeinkben. Persze nem pusztán erővel és nem akarattal, hanem éberséggel és tudatossággal. Azok energiája fogja létrehozni a frekvenciák változását, ami ha elég erőteljes, akkor az egyén megtalálja a belső egyensúlyt, harmóniát és békét. S ennek eredménye fog tükröződni a fizikai testen.

Tehát első lépésben mindössze nyitottá kell válnod egy új világképre, melyben nem az anyagi létezés az elsődleges, sőt az mindössze tükröződése a mentális és érzelmi szinteknek. Ezután már könnyen felismered magadban a finomtestek létezését. Ekkor nyílnak ki előtted a lehetőségek kapui.

Az egészségmegőrzés és gyógyítás vonatkozásában saját magadnak felfedezed (s nem elhiszed valakinek) hogy a betegség, mint fizikai elváltozás azért jött létre, mert a finomtestekben lezajló energetikai folyamatokban diszharmónia keletkezett. Ez a gondolatok és érzelmek szintjén mint félelem, harag, bűntudat, stressz, aggódás, elégedetlenség és türelmetlenség jelenik meg.

Ezekkel az energiákkal önmagukban nincs semmi gond nincs, természetes állapotok, amelyek időnként megjelennek. Akkor okoznak nagyobb problémát, ha öntudatlanul és tartósan vannak jelen a lényedben Ilyen esetben egyszerűen az általuk okozott diszharmónia mértéke meghaladt egy ingerküszöböt, és megjelenik az anyagi vetületben. Tükröződnek a fizikai dimenzióban. Azonban ahogy megjelentek, ugyanúgy el is tűnhetnek, amennyiben az energetikai rendszerben helyreáll a harmónia.

Ez többféle módon is megjelenhet. Elérheted önmagad a tudatosságod növelésével. A jel, ami segít, hogy jó irányba haladsz, hogy a nyugalom, a béke, öröm és harmónia állapotai megjelennek és tartóssá válnak életedben. Ezeknek az energiáknak a természetes gyógyító hatásai túltesznek minden mesterséges vegyület hatásain. Esetleg egy hagyományos vagy alternatív gyógyító segítségével, és az általa alkalmazott eljárás használatával, amely segít beindítani az átalakulást (gyógyulást) benned.

Mivel egy külső szemlélő számára az energetikai folyamataid általában láthatatlanok, ezért a hirtelen vagy akár azonnali gyógyulás abból a szemszögből akár csodának is tűnhet. Ez azonban téged ne zavarjon. Csak tudd, hogy csodálatos és „különleges” képességeid vannak, melyek egyben a világ legtermészetesebb képességei. Te csak tanuld meg használni és alkalmazni őket. Önmagad örömére, s mások hasznára.

A QBM tanfolyamán nem csupán a kvantumgyógyítást sajátíthatod el, de egy olyan gyakorlati szemléletmódot is, mellyel párkapcsolat, a pénzügyi bőség, és a spirituális kibontakozás éppúgy megvalósítható! 

Bővebb információ és jelentkezés>>

 
 
[ 6025 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x