Csillagjegyek angyalai Életünk útjának önzetlen segítői...
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Csillagjegyek angyalai Életünk útjának önzetlen segítői

Csillagjegyek angyalai Életünk útjának önzetlen segítői

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

Életünk útján ezen a csodálatos, de egyben kihívásokkal teli felfedező úton Angyalok sokasága kísérnek bennünket, azzal a feladattal, hogy oltalmazzanak, védelmezzenek, segítsék a fejlődésünket. Az angyalok szellemi lények, Isten hírvivői. Minden nagy vallási irányzatban megtaláljuk őket. A Bibliában több mint háromszáz helyen tesznek róluk említést. Feladatuk, hogy végrehajtsák Isten akaratát, így vesznek részt a nagy alkotásban. Dionüsziosz (V. században élt teológus) 9 angyali rendbe sorolta őket.  


Rendezvénynaptár
 

Minden rendnek megvolt a maga feladata. Az emberek életének segítése a 8. és 9. Rendbe tartózó Arkangyalok és Angyalok rendje, feladata. Sokan nem is sejtik, hogy mekkora angyali segítség áll rendelkezésünkre, akik arra várnak, hogy megkérjük őket, segítségüket igényeljük, de sokan a létezésük tényét is hárítják, akkor hogyan lehetne a segítségüket kérni?

A cikk folytatását és a tizenkét asztrológiai jegyre vonatkozó részletes jellemzéseket, előrejelzéseket a Harmonet Horoszkóp Havilap decemberi számában olvashatod. 
 
[ 1907 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x