Szerelmes csillagjegyek - Valentin horoszkóp
Címlap / Ezotéria / Szerelmes csillagjegyek - Valentin horoszkóp

Havasi Patrícia

Szerelmes csillagjegyek - Valentin horoszkóp

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-19

Most, hogy beköszöntött a tél utolsó hónapja, ezzel együtt a szerelmesek ünnepe is, itt az idő elgondolkodni, hogy mivel okozzunk örömet Társunknak. Adjunk hálát szerelmünkért, hiszen Erskine is megmondta, hogy: "A szerelem az élet nagy ajándéka, és aki nem nyújtja ki utána a kezét, az sohasem élte az életet a maga teljes módján."  

 
Lássuk, mit jósolnak a csillagok, avagy tippek és tanácsok, hogy mivel lepd meg Társadat Valentin napon.

Kos: Valentin napon is, de szinte egész évben különleges izgalmakban, kalandokban lesz részed. Valentin nap alkalmából piros rózsáktól duzzadó virágcsokornak örülnél majd leginkább.

Bika: Te, aki habzsolod az élvezeteket, az ízletes ételeket, a kellemes hangulatot, pihenést és kifinomult szépérzékkel rendelkezel, vedd rá szerelmedet, hogy egy különleges étterembe vigyen el Téged, olyan helyre ahol még sosem jártatok korábban.

Ikrek:
A Valentin nap kissé túlfűtött hangulatban telik majd, a legjobb, ha előre felkészülsz és a legdögösebb ruhádat kapod magadra, mert párod különleges meglepetéssel fog előhozakodni. Élvezd az este minden pillanatát!Rák: Gondoskodó, folyton ápoló természeted bárminek örül, amit napi szinten kell gondoznod. A legtalálóbb Valentin napi meglepetés számodra mégis az lesz, ha párod saját kezűleg készíti el ünnepi vacsorátokat, ráadásként egy régi fotóalbumot is elővesz, ezzel jelezve, hogy időt és figyelmet szentel Neked.

Oroszlán
: Egy vérbeli oroszlánnak nemcsak ékszerei, hanem a szíve is aranyból van, így ha párod az oroszlán havában született, háláld meg kiáradó szeretetét egy nagy csokor rózsával, ami jól szimbolizálja teljességet, a szerelmet és a szívet.

Szűz: Valentin nap remek alkalom, hogy hűséges jellemedet megjutalmazza párod egy kellemes vacsorával és egy szép nagy csokor dáliával fejezze ki, hogy mekkora kincs is van a birtokában, azáltal hogy Veled lehet.

Mérleg: Valentin nap alkalmával Neked a legfontosabb az összes csillagjegy közül, hogy éreztesse szerelmed Veled, hogy mennyire fontos vagy neki. Ezért is örülnél nagyon, ha nefelejccsel lepne meg kedvesed, ezzel is azt üzenvén neki, hogy engem soha el ne felejts!

Skorpió
: Erős, fanatikus, szenvedélyes, a szerelemben is céltudatos jellemed révén, a leginkább Hozzád illő meglepetés az orchidea, mely a szenvedély virágát tükrözi, természetesen egy romantikus vacsora kíséretében.

Nyilas: Örök optimistaként, hatalmas energiával áldott meg a Sors, amit néha nem árt ugye levezetni. Éppen ezért a legtalálóbb ajándék számodra, ha párod egy masszázzsal lep meg, ami majd segít testileg is ellazulni, hasznos lesz a lelkednek is egyaránt.


Bak: Egy vérbeli Baknak, mint ahogy Neked is, szükséged van a biztonságra, ezért olyan Társ mellett teszed le a voksodat, aki képes ezt megadni Neked. Valentin napon ne érd be ennyivel, örülj, hogy a vágyott biztonságod párod megadja Neked, de engedd el a biztonság iránti igényből fakadó korlátaidat és oldódj fel a szerelem mámorító érzéseiben.

Vízöntő: Szerelmesek napján Te legszívesebben nemcsak a vasárnap estét, hanem egész hétvégét egy wellnessel töltenéd szerelmeddel.

Halak: Valentin nap alkalmából a romantikus, álmodozó, ábrándozó lényedhez mi sem illene jobban, mint a fehér és a rózsaszín kombinációjából összeállított rózsacsokor.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 26611 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x