Az út a békéhez a megbocsátáson át vezet
Címlap / Ezotéria / Az út a békéhez a megbocsátáson át vezet

Nyiri Helga

Az út a békéhez a megbocsátáson át vezet

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

Az út a békéhez a megbocsátáson át vezet. Semmi más dolgunk nincs, csak ennyi: megbocsátani. Mégis sokszor ez a legnehezebb lépés. Abból az alaptézisből kiindulva viszont, hogy mi teremtjük a valóságunkat, nem annyira nehéz.  

Ha komfortos számodra az a kiindulási pont, hogy ami bent, az kint. Mondhatjuk másként is: mi teremtjük a valóságunkat. Vagy azt is, hogy a gondolatoknak teremtő erejük van, akkor sokkal egyszerűbb lesz az élet.

Mindannyian fejlődni jövünk ide. Leszületés előtt választunk családot, apát és anyát. Kiválasztunk mindent és mindenkit. Feladatokat vállalunk, amelyek segítenek nekünk a kitűzött fejlődést megugrani. Ám a leszületésünk pillanatában van egy snitt, ami után nincs emlék arra vonatkozóan, hogy miért jövünk ide.

Egész életünkben kutatjuk a kérdésre a választ. Mi dolgom a Földön? Miért jöttem ide, és közben rapid gyorsasággal rátanulunk a világi szabályokra, és ezzel együtt letanulunk arról, amiért valójában itt vagyunk.

Az élet nevű játékban részt vehetünk valóban játékosként és élhetünk lazán, könnyen. De választhatjuk a nehéz, küzdelemmel teli utat is.

Évtizedekig meg sem fordul a fejünkben az, hogy lehetne ez könnyebb. Hiszen nagyon gyorsan megtanuljuk a nehézségeket. Az embergyermek kiszolgáltatottá válik a születés pillanatában. Akik pedig lombik programból fogantak, császármetszéssel jöttek a világra, már korábbra időzítették ezt a programot.

Mert ezek programok és hitrendszerek, amelyek meghatározzák az életünket. Az emberi működés csak 10%-ban tudatos, és 90%-ban tudatalatti. Nagyon fontos hozzá férni a hátul futó programokhoz, mert a kulcs azokban rejlik.

A theta munka során ezt térképezzük fel. Visszamegyünk egészen a fogantatáshoz, sőt sokszor elé, és megnézzük, mik azok a hitrendszerek, programok, amik akadályoznak abban, hogy örömteli módon, lazán, könnyen élj.

Évtizedekig élünk háborgó lélekkel. Minden, ami ma velünk történik, ott gyökerezik a fogantatásban, a pocakban töltött 9 hónap idejében és a születésben. Ami után történt, már csak ismétlődés. A születés előtt kiválasztott DNS család adja a feladatokat, és amikor tudatos vagy erre, akkor indul a játék igazán.

 

Egy idő után elfáradunk mások hibáztatásában. Egy idő után már akarjuk érteni, hogy mi történik és miért? A düh, a harag és a neheztelés szépen lassan pusztít ott bent, teszi a dolgát, ami nem más, mint a pusztítás. Sokan megvárják azt a pontot, amikor a test nemet mond, és a fizikai síkon, a testben megjelenő megváltozott működés, betegség készteti őket a megértés felé.

Mindannyian nagy dolgokra vágyunk. Imádkozunk az Istenhez, hogy emeljen ki minket a tömegből. Mindannyian érezzük ott belül, hogy különlegesek vagyunk. Ez így is van. A különlegességet pedig az adja, amikor a megértésen keresztül képes vagy a megbocsátásra.
Az egyetlen dolog, amit tenned kell, erre tudatosnak lenni.

Minden, ami rossz, számodra nem tetsző az életedben, az abból teremtődött, amit Te belül élsz, gondolsz, érzel. A világ csak eljátssza Neked a belsőd által megkreált forgatókönyvet. Te írod a történeted, és Te válogattad hozzá a szereplőket is. Dönthetsz másként, van jogod hozzá.

Nézz rá az életedre ebből a nézőpontból! Nézd meg: ki dühít, mi dühít? Hol van neheztelés és kire?

Nem az a nagy dolog, ha szeretjük azokat, akik szeretnek minket. Az a nagy dolog, amikor szeretnéd a megbocsátást megtapasztalni, és ezen dolgozol. A megbocsátáshoz pedig a megértésen keresztül vezet az út. Amikor megtörténik, akkor béke van. A béke pedig az az állapot, amiből csodákat tudsz teremteni, mert abból lehet igazán.
A tudatos 10% kevés ehhez. A kulcs abban a 90%-ban van, ami a tudattalanban fut. Hozunk generációról generációra mintákat a DNS-ben, hozunk programokat, hitrendszereket abból a családból, ahova leszülettünk.

Mindenkinek ajánlom a megbocsátás megtapasztalását. Ez az energia képes feloldani a haragot, a dühöt, ez képes békét hozni és abból megmutatni az élet csodáját.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5579 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x