Atlantiszi Numerológia alapjai
Címlap / Ezotéria / Atlantiszi Numerológia alapjai

Atlantiszi Numerológia alapjai

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-24

Atlantiszt sokan úgy emlegetik, mint a Civilizáció Bölcsője, vagy a Földtörténet Aranykora. Olyan kultúra és olyan lelki, - energetikai minőségek megalapozója, melyek a legtisztább Csillag - kódokon keresztül érkeztek a Földre, és melyek mind mai napig itt vannak körülöttünk és bennünk. Az atlantisziak hozták létre a Földön az első olyan civilizációt, amely a magasabb rezgésszinten működő Tudás anyagba történő lehorgonyzására volt hivatott.  

Ismerték és tudták a természeti jelenségek működését, és természetes képességeiket használva olvastak a Csillag-kódokban. Értelmezték a Csillagoknak ¬– mint más szférák fizikai leképeződéseinek – az egymáshoz, és szakrális építményekhez viszonyított állását, vagyis mértani és geometriai számításokban tükrözték le egy másik dimenzió üzenetét.

Tudták és főpapjaik, papjaik tanították, hogy a bennünket körülvevő környezet rezgések sokasága. Minden rezgés információt hordoz. Ez máig egyszerű fizikai bizonyosság. A „Számmisztika” valójában a magasabb dimenziók rezgéseinek számokban való megjelenési formáját értelmezi, vagyis lefűzi az Anyag hálójába. Az atlantiszi háló maga a „szám – mátrix” melyben benne foglaltatik az egész Univerzum története és üzenete.

A „szám-mátrix” a nagy spirituális korszakváltások során torzult, és a számok helye is megváltozott. A ma használatos és „Pitagoraszi – Mátrix” néven ismert számháló már az atlantiszi, az egyiptomi és más nagy kora - ókori civilizációk hanyatlása után, az ókori Hellász történelmében íródott le, szándékosan csúsztatva el a háló mezőit, a mezőkben elfoglalt számok helyeit. Ez nem azt jelenti, hogy a „Pitagoraszi – Mátrix” hibás, vagy rossz, hanem annyit, hogy nem egyenlő az Atlantiszban lehozott ismeretanyaggal.


Az Atlantiszi Számmisztika vagy Numerológia azokat az összefüggéseket vizsgálja, hogy miként tükröződik a jelen korszakban a múlt, valamint válaszokat ad azokra a kérdésekre, hogy honnan jövünk, kik vagyunk, merre tartunk és mi a célunk.

Segítségével megfejthetővé válik életfeladatunk, illetve ráláthatunk azokra a karmikus adósságainkra, melyek útját állják fejlődésünknek. Komplex módon értelmezhetjük az Atlantiszi Mátrix elemzésével saját személyiségünket, rejtett és a felszín alatt működő energetikai minőségünket, valamint válaszokat kaphatunk párkapcsolati kérdéseinkre, problémáinkra is. Kiszámolhatóvá válik párunkkal, vagy családunkkal közös karmikus leckénk, illetve közös sorsmissziónk is.

Egy ősi, máig bennünk élő módszertant ismerhetünk meg közelebbről, ami kiterjed a gyermekek személyiségének mélyebb, a gyermeklélek legbelső titkainak közvetlenebb értelmezésére is. Ezáltal könnyebben megérthetjük gyermekünk viselkedését, és megismerhetjük a Vele való kommunikációs csatornák megnyitásának útját.
A mátrix segítségével kideríthető, hogy mely karaktereknek mi a betegséghajlama, és mely betegség milyen aktuális élethelyzetnek, problémának a leképeződése.

 
 
Fontos, hogy az ősi módszertan szerint ne csak a születésnapot, hanem a név rezgéseinek számenergiáját is figyelembe vegyük az elemzéseknél, valamint ne feledkezzünk meg arról sem, hogy minden síknak és oszlopnak megvan a maga rendeltetése a Rend – Szer részeként. A hiányzó számok, és üres síkok külön energiatérre utalnak előző és jelen inkarnációinkban.

Az Atlantiszi Mátrix leképezi a teljes Univerzumot, és mélyebben ránézve, és elemezve a Térben a működését, megfejthető általa a Titkok Titka, az Univerzum Egységének üzenete.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 13756 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x