Dimenziókapuk, avagy a küszöb őre
Címlap / Ezotéria / Dimenziókapuk, avagy a küszöb őre

Terdik Réka

Dimenziókapuk, avagy a küszöb őre

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Az egyén, egy komoly és bonyolult módon, ámbár az általános törvényszerűségeknek megfelelően összefüggő rendszert alkot, amellyel más emberi vagy szellemi, érzelmi, tapasztalás, tehát eseményalapú rendszerekhez kapcsolódik, többnyire a hasonlóság és az ismétlődő események (újrajátszás) alapján.  

Ezért tehát azok a tapasztalások, amelyek a különböző létsíkokat, dimenziókat (mentális-szellemi, asztrális-ösztön, fizikai-testi, éterikus- érzékelésen túli észleletek), amelyeket megélünk, a traumatérkép a szerzett-öröklött tudás KIVETÜLÉSÉNEK tartja, ahol is, az újrajátszás miatt, folyton különböző összefüggés rendszerek tárulnak fel szellemi és érzelmi szinten, hogy a szeretet alapú (megértés, együttérzés, gondoskodás) tapasztalás megerősödhessen és ezáltal gyorsabban és erőteljesebben alkalmazzuk az életet támogató válaszokat.
A dimenziókapukat pedig bár elsődlegesen szellemi síkokra helyezik ki, bármilyen életet igenlő válasz "nyitja".

És bár az elme szerepe (a szellemi síkok meghódítása) felbecsülhetetlen értékű segítség az érzelmek kezelésének útvesztőjében, az Élet, azaz a sejtszintű tudás logikája (ösztönös ráérzés, intuíció) képes igazán erős támaszként szolgálni, amikor az egyes ember új területre téved, új dimenziókba lép be.

Meg kell értenünk, vagy rá kell érezzünk, ha az életünk megkívánja tőlünk a változást és a tágabb szellemi-érzelmi terekben (létsíkok vagy dimenziók) való működést.


A Küszöb Őre, belső gát

Amikor az egyén szabad akaratából úgy dönt, hogy bár érzi a késztetést, de bármilyen okból nem tud, vagy nem mer másképpen cselekedni, az nem feltétlenül jelez bajt vagy rosszat, életelleneset.
Ilyenkor van szüksége bátorításra és nagyobb fokú törődésre. Azt hiszem, egyikőnk sem gondolja, hogy ezek a dolgok olyannyira könnyedén történnek.

Sok belső gát, akár több generáción át rögzült emlék (mentálgenetikai vagy pszichogenetikai trauma) figyelmes, törődő és probléma-megoldásra fókuszáló figyelmes felszámolása hozza meg ezeket az eredményeket, az ún. tudattágulásokat. Amikoris a sejtmemóriában megtörténik, mert megtörténhet, egy régi feloldókulcs újraaktiválása, az életben maradás érdekében.

Ezekre a pontokra tud rámutatni a személyes traumatérkép.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 10689 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x