Asztrológiai előrejelzések 2017-re
Címlap / Ezotéria / Asztrológiai előrejelzések 2017-re

Asztrológiai előrejelzések 2017-re

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-28

Minden év energiája az előzőjére épül. Érdemes végiggondolni az elmúlt időszakot. Vajon mit tettünk le az asztalra személyes életünkben és az emberiség szintjén? Ez lesz az alap, amire építkezni tudunk. 

 

A célokat, ahol aktuálisan a legnagyobb a felelősségünk, mindig a Szaturnusz jelöli ki. A nagy tanító december 20-ig a Nyilas jegyében jár. Az a dolga, hogy megtanítson hinni, hinni magunkban, saját erőnkben, egy jobb világban, segítsen megkeresni, mi adhat értelmet a mindennapjainknak. A lecke sokszor emberfeletti, de így van ez, ha az „isteni terv”-et teljesíteni akarjuk. Azért elkél egy kis segítség. A Jupiter – a Nyilas uralkodó bolygója – mindig a Szaturnusz céljait segíti. Október 10-ig a Mérleg jegyében jár. Minden sokkal könnyebb, ha vannak útitársaink, ha másokkal vállvetve oldhatjuk meg feladatainkat. Erre lesz most lehetőségünk, a legtisztábban január és szeptember hónapban. Érdemes rendezni kapcsolatainkat, életünk minden lehetséges területén kapcsolódási pontokat keresni, együttműködni, megtalálni a közös nevezőt másokkal, ahol csak lehet.


Októberben a Jupiter átlép a Skorpió jegyébe. Ha eddig valamit a szőnyeg alá söpörtünk, minden bizonnyal felszínre kerül majd. Nem is baj, mire a Szaturnusz decemberben kijelöli a következő három év irányvonalát, már csak az igazán fontos és lényeges dolgoknak szabad megmaradnia. Lesz tehát két hónapunk, hogy végiggondoljuk, mi az, amit mindenképpen tovább akarunk vinni és elengedjük, akire, amire nincs már szükségünk. Valószínűleg a sors is gondoskodik róla, hogy ne kelljen fölösleges batyut tovább cipelnünk.

December 20-án a Szaturnusz hazatér a Bakba. Új célok várnak, komoly kihívások, melyekért a szokottnál is koncentráltabban fogunk küzdeni. Szerencsére addigra megedződünk, s így jó esély van rá, hogy meg tudjuk vetni lábunkat a világban. De ez már a következő év története.

A tizenkét asztrológiai jegyre vonatkozó 2017-es részletes előrejelzéseket a Harmonet Horoszkóp Havilap januári számában olvashatod.

A 100 oldalas kiadványban a tradicionális asztrológia mellett karmaasztrológiai, maja asztrológiai, cigánykártya, tarotkártya és numerológiai szempontból is megvizsgáljuk az előttünk álló évet, annak minden lehetőségével és veszélyével együtt.

Kapható minden újságárusnál és a bevásárlóközpontokban!


 
 
[ 2369 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x