Ha elindulok reggel én, ki ér haza délután?
Címlap / Ezotéria / Ha elindulok reggel én, ki ér haza délután?

Nyiri Helga

Ha elindulok reggel én, ki ér haza délután?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Azt mondjuk, hogy az emberiség most ért el arra a pontra, amikor magasabbra tud lépni, mert egyre többen döntenek úgy, hogy szembe néznek a bennük megrekedt sérülésekkel, és ezek okaival. 2018 nem volt feltétlen könnyű év, mert az igazzá válás évét zárjuk hamarosan. Ha visszatekintesz, láthatod, mennyi minden történt.  

Ez egy sok oldalról körbejárható témakör, ami manapság mindennapi beszédtéma. A nem spiri emberek is érzik, hogy a változás mindennap itt van a levegőben, és tényleg rajtunk áll vagy bukik, hogy merünk-e lépni és vállaljuk-e a változást.

Azt szoktam mondani, hogy elindulok reggel, de már nem az a nő ér haza délután…

Akik úgy döntenek, hogy elkezdik az önmunkát, sok mindent tapasztanak magukról. Olyan dolgokat élnek meg vagy élhetnek újra, amiket már eddig talán többször, most mégis másképpen. Ez pedig azért van, mert tényleg eljutottunk odáig, hogy picit könnyebben menjünk át az új kapukon. Könnyebben tudjuk manapság letenni a „terheket”, amiket évtizedek óta cipelünk, mint korábban.

Az elfogadáshoz viszont van néhány lényeges alappont:
  • már nem hibáztatok mást vagy másokat.
  • elfogadom, hogy a szüleimet én választottam
  • van egy tiszta szándék a szívemben, hogy változhassak
  • a legfontosabb pedig, hogy én vagyok a felelős az életmért

Akik már több utat kipróbáltak, talán többször fel is adták, mert nem jött a gyökeres változás, azok mind tudják, milyen nagy dolog az, amikor kimondhatjuk bátran: ha megteszed az első lépést magad felé magadért, akkor olyan felgyorsult tempóban változik meg az életed gyökeresen, amiről álmodni sem mertél korábban.


Volt idő, amikor arra vágytam, bárcsak vége lenne ennek az életnek. Sehol sem találtam a helyem és nem éreztem a szeretet kapcsolódást a családommal sem. Volt, hogy imádkoztam azért, legyen vége, de nem lett. Ennek ma már örülök és annak is, hogy akik ma döntenek arról, hogy kézbe veszik az életüket, pillanatok alatt megtapasztalhatják az Univerzum támogatását.
Amikor thetában dolgozunk, akkor egy vezetett meditatív beszélgetés kapcsán tisztítunk programokat, hitrendszereket a tudattalanban. Tisztítjuk a generációs mintákat is. Az egyik legintimebb gyógyítása a régi sebeknek, amikor theta állapotban újjászületünk.

Szülessünk újra anélkül, hogy tényleg meg kellene halni ehhez! Így kell ... 

Miért fontos ez igazán? Nem is hinnéd miért fontos. Azért, mert minden eldől a fogantatásod pillanatában, a 9 hónap és a születésed során arról az életről, amire szerződtél. Ami ezekben az időkben Veled és a szüleiddel történt, az érzések, a szándék az érkezéseddel kapcsolatban, a kapcsolatod Édesanyáddal, illetve a családtagok helyzete, érzései, a családi körülmények, mind és mind meghatározzák az életed a mai napig.

A szülés egy csoda vagy mégsem, ahogyan a születés is egy csoda vagy mégsem. Ki mire szerződött… Ma már képesek vagyunk ezeket az élményeket is felülírni lazán, könnyen, és megélni a földi startot a legcsodálatosabb módon. Mindegy mi történt és hogy történt, mert mindaz felül írható.

Ami pedig ezt jelenti: tisztalapot kapsz egy életen belül, halál nélkül, fájdalom nélkül, dráma nélkül.

Ez akkor válik igazi csodává, amikor megengeded magadnak. Érdemes.

Erre is képes a theta healing.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 10379 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x