Átok, létezik?
Címlap / Ezotéria / Átok, létezik?

Terdik Réka

Átok, létezik?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-23

Az átok, mint olyan a traumatérkép rendszerében egy olyan érzelmi, szellemi és ebből következően esetenként sajnos testi torzulás vagy gát, ami adott esetben hosszú generációkon át sújthat egy-egy egyént vagy egy teljes családot. Kényes téma újfent, de amint azt már megszokhattuk, az F. Galló Béla által kidolgozott rendszernek mindig mindenre van olyan magyarázata, ami egyszerre szabadítja fel az elmét, a lelket és a testet. 

 

Nézzük meg hogyan alakul ki:

Ha egy személy vélt vagy valós érzelmi, szellemi, anyagi (testi) igazságtalanság áldozatául esik, akkor egyrészről, ez mint öröklődő motívum beépül a családi közösség szellemi, érzelmi, és sejtszintű tudástárába (ahogy erre sok helyen utalás van, pld.: hetedíziglen, stb…) és folyamatosan ismétlődik, amíg le nem jár a szavatossága.

Azaz, az elszenvedő és családja, utódaik, valamint az igazságtalanságot generáló másik személy és családja, szellemi, érzelmi és fizikai erőfeszítései révén ki nem oldódik onnan.
Az ilyen típusú "igazságtalanságok" a "minden botnak két vége van" elv alapján mindkét félre rombolóan hatnak. Csak míg az egyik félnél -elszenvedő- gyors lefolyásúak, addig a másiknál, a kiváltó félnél lassan és alattomosan teszik tönkre az "áldozatot".
Ezért szokták azt mondani, hogy az átok visszaszáll.


Mert valóban, az ÉLETELLENES kívánalmaknál van egy "szavatossági idő", ami után a kiváltó félnek vagy leszármazottainak meg kell tapasztalnia ugyanazt, amit az elszenvedőnek kellett. Természetesen a közben megoldott helyzetek csökkentik ilyenkor a veszélyt, azaz kihúzzák a helyzetek méregfogát.

Magyarul tehát, jó lenne, ha odafigyelnénk az életünkben mit, mikor és hogyan lehet megszakítani, visszafogni és feloldani, mert egyébként állandóan ping-pongozni fogunk az átokkal (szerencsétlenséggel), ami viszont a dolog természeténél fogva folyton növelni fogja a terheket!
Az úgy nevezett szerencsétlenségek és igazságtalanságok általában, gyökerüket tekintve erős ÉLETELLENES mivoltuknál fogva hatnak. Nem véletlenül említettem az előző bejegyzésben, hogy az Élet egyszerű törvényszerűségei között (ha akárcsak a a bibliai tízparancsolatot vesszük, vagy egyéb filozófia, vagy pont hadviseléssel kapcsolatos munkákat, stb...) komoly TILTÁSOK szerepelnek.

Azaz, mit nem szabad tenni sem magaddal, sem mással ahhoz, hogy valóban élvezhesd az életedet, hiszen hidd el, hogy éppen elegendő szerzett, öröklött és előre nem látható (mert rendszerfüggő, hiszen több egymással kapcsolatban lévő rendszerben élsz anélkül, hogy valóban tudnál róla) kihívással kell majd megküzdened nap, mint nap, mintsem még szaporítsd ezek számát.. És akkor még finom voltam!
 
 
[ 16543 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x