Mit tehetünk, hogy igazán eredményes, örömteli évünk legyen?...
Címlap / Ezotéria / Mit tehetünk, hogy igazán eredményes, örömteli évünk legyen?

Nyiri Helga

Mit tehetünk, hogy igazán eredményes, örömteli évünk legyen?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-31

Év elején nem meglepő, hogy minden fórumon hemzsegnek az írások arról, hogy vajon mit hozhat az új esztendő? Így van ez 2017-ben is. Izgalmas év elé nézünk. A kérdés az csupán, mit tehetünk azért, hogy igazán eredményes, örömteli évünk legyen? 

 

Sokszor olvashatunk különböző kurzusokról, tanfolyamokról, amelyek azt tanítják, hogyan teremts sok pénzt, sikereket. Több technika létezik, ami a manifesztációt tanítja. Többféle lehetőség, praktika, trükk, tipp létezik és ezek mindegyike arra tanít minket, hogy teremtsünk pozitív dolgokat az életünkbe.

Ám így vagy úgy, de mégsem mindig hatékonyak vagy mondjuk sikeresek ezek a tippek.

A theta healing tanfolyamokon sokat foglalkozunk a bőséggel. Sok ember számára a bőség csupán sok pénzben, nagy házban, új autókban mérhető. A bőség jelentése számomra ennél sokkal összetettebb.

Rendkívül fontosnak tartom azt is tisztázni, mindjárt az elején, hogy mit is szeretnénk? Amikor teremtésen dolgozom valakivel, akár egyéni terápián, akár a tanfolyamokon, gyakran előfordul, hogy képtelen meghatározni azt, mit is szeretne.

Szeretnék egy új munkát. Rendben, de milyen területen, mi az, ahol vagy amiben jól érzed magad?

Szeretnék új társat. Rendben, de mi volt a baj a régivel, vagy a régiekkel. Mit jelent Neked a harmonikus párkapcsolat?

Valami újat szeretnék csinálni. Rendben, de mégis mire gondolsz?

Sok pénzt szeretnék: Rendben, de Neked mi a sok?

Változtatni akarok. Rendben, de az élet mely területén?

És ha már a változtatni akarok témánál járunk, akkor hajlandó vagy-e elfogadni, hogy a változás azzal jár, hogy megváltoznak élethelyzetek, személyek, események.

Ha mindig mindent ugyanúgy csinálsz, akkor semmi sem fog megváltozni. Ezt azért vegyük komolyan ilyenkor.


Alapvetően 2017 a Nap éve, Kakas éve, nagyon jó lehetőségeket tartogat számunkra. Sokat írtam és beszéltem 2016-ban arról, hogy az igazzá válás éve volt, ami rengeteg változást hozott magával. Aki megdolgozta a múltat, a régi sérüléseket, sebeket begyógyította, meglépte, amit meg kellett, nekik ez az év valóban gyümölcsöző lesz.

Akik azt választották, hogy nincs semmi probléma, minden rendben, velem minden ok, és mindenki más a hibás, náluk munkás lesz 2017 is. Nem lehet eltakarni, besöpörni, hátat fordítani, tudomást nem venni azokról a feladatokról, amelyek a fejlődésünket szolgálják.

Szóval, amikor tervezünk 2017-re, akkor legyünk mindig nagyon konkrétak. Legyünk bátrak a szívünk legmélyére nézni, és az álmainkat felengedni onnan. A hogyan sosem a mi dolgunk, azt bízzuk a Teremtőre, az Univerzumra. A mi dolgunk annyi csupán, hogy megértsük végre mi magunk vagyunk a felelősek a sorsunkért, az életünk minden percéért, minden történéséért. Ami bennünk zajlik, az kívül megjelenik. A külvilág csupán csak lejátssza.

Fontos a tervezés után az is, hogy elhiggyük azt, hogy nekünk bármi sikerülhet. Az fog történni, amit gondolsz. Amikor azt hiszed, hogy Tiéd a világ, hogy bármit szeretnél, meg fogod tudni valósítani, akkor az úgy is lesz. Ha kevésnek érzed magad, akkor dolgozz az önbecsléseden, az önbizalom erősítésén. Nézd meg, mi hiányzik ahhoz, hogy biztosan érezd, Neked is sikerülhet bármi?

Felelősségvállalás? Ez tanulható. Bátorság? Tanulható. Motiváció? Tanulható. Célkiűzések, Tanulható. Erő? Megkapható.

Minden adott lehet ahhoz, hogy azt az életet éld, amire belül a szíved vágyik.
A nyugat és a kelet között az egyik nagy különbség, hogy amíg a nyugati civilizációban élő ember mindenből többet akar javakból, addig a keleti arra törekszik, hogy jobb emberré váljon.

Hogyan lehetnél Te jobb ember 2017-ben? Önmagadhoz képest, miben kell fejlődnöd? Mit vagy hajlandó ezért megtenni 2017-ben? Van Benned még neheztelés, düh bárki felé? Haragban vagy-e valakivel? Úgy mész minden nap munkába, hogy tudod biztosan, hogy amit teszel, és ahogyan, az pozitív hozzájárulása a saját életednek, a szeretteid életének. Vagy unott vagy, kétségbeesett, fásult?
A családodban jól érzed magad? Vagy azt érzed mindenki átgázol rajtad? Mindenki élete, boldogsága Tőled függ?
Élsz vagy túl élsz?
Nőként / férfiként hogy érzed magad a bőrödben?

Mert amikor látod magad és felismered azokat a területeket, melyek változást igényelnek, akkor elindul valami. Alig érezhetően elindul valami és vinni fog Téged. Főleg, amikor kéred is, hogy vezessenek ebben, segítsenek ebben.

A fejlődés mindig önmagunkhoz képest fontos. Ebben már nincs verseny, mert minden apró lépés, hatalmas belső kincs, de csak számodra.

De minden, amit kincsként értékelsz, azzá válik kifelé is. És ilyenkor a matériában is bőségnek nevezhető anyagi javak is megjelennek.

Szóval tervezz, álmodj itt év elején most egy picit másképp: hogyan lehetsz Te jobb önmagadhoz képest 2017-ben?

 
 
[ 5757 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x