Miért tiszteld az életet?
Címlap / Ezotéria / Miért tiszteld az életet?

Terdik Réka

Miért tiszteld az életet?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Azaz, mit nem szabad tenni sem magaddal, sem mással ahhoz, hogy valóban élvezhesd az életedet, hiszen hidd el, hogy éppen elegendő szerzett, öröklött és előre nem látható (mert rendszerfüggő, hiszen több egymással kapcsolatban lévő rendszerben élsz anélkül, hogy valóban tudnál róla) kihívással kell majd megküzdened nap, mint nap, mintsem még szaporítsd ezek számát.. És akkor még finom voltam!  

A különböző életellenes cselekedetek variációdús szerencsétlenségeket - átkokat- generálnak és azt se feledjük el, hogy az emberi létezésnek rendkívül komoly anyagi (levegő, víz, föld, élelem,stb...) feltételei vannak, amiben természetesen a gondolatoknak és az érzelmeknek is hatalmas szerepe van, lévén hogy egytől-egyig mind megnyilvánul az anyagban, hol építő, hol megtartó, hol bontó erőként! Ja és hogy mikor melyik, az persze Tőled függ, hogy izgalmasabb legyen a játék!

A problémát tehát mindig a mértéket és irányt vesztett egyén jelenti, aki körül felborul az értékrend (az Élet tisztelete), azaz nem uralkodik az érzésein, a gondolatain és a tettein, hanem hagyja, hogy azok uralkodjanak felette egy vészterhes időszakban, és nem képes átlátni, hogy bár egy nagy egész parányi része csupán, mégis fontos, mert egyedi és megismételhetetlen.


Ezért komoly megfontolásra javaslom, hogy öröklött és szerzett traumáinkkal óvatosan bánjunk, ésszel és szívvel, mert igen sok a kihívás és igenis vannak olyan keresztutak minden ember életében, ahol nem elég jól dönteni, ki is kell tartani mellette, méghozzá folyamatosan.

Mondjon erről bármelyik divatos, vagy kevésbé divatos "spirituális iskola" bármit!

És azt is hangsúlyoznom kell, hogy egy-egy ilyen szerencsétlenség-halmaz felbontása szinte emberfeletti erőt igényel generációk során át, mert maga a tragédia, szerencsétlenség, vagy "átok" beleég (belekódolódik) a sejtekbe, létezésünk összes érintett dimenziójába.

MÁRPEDIG (és most figyelj, mert ez az egyik legerősebb megoldókulcs!) a TESTED (a sejtjeid, és bennünk lévő eseménylenyomatok) mindenáron szabadulni akar majd a tehertől, hogy TÉGED életben tartson!

 
 
Ezért figyelj oda, hogy a tested igényei (megfelelő gondoskodás) szerint járj el, hogy a végeláthatatlan betegségeknek és a kisebb szerencsétlenségeknek ne kelljen állandóan szembesíteni vele, hogy most éppen hogy próbáltad kicsinálni magad!
És persze az utak, mindig tele vannak kátyúval, amelyen csak és kizárólag életpárti ösztöneink, öröklött szerzett tudásunk és a józan eszünk, avagy a vaslogika révén tudunk majd biztonságosan haladni.

Higgyük el a nálunk tapasztaltabbaknak, ha nem a Világ lováról esünk le, akkor az Élet lováról fogunk és onnan igen ritka a visszaút, bár csodák mindig történnek! Addig is viszont a fájdalmas örökség sokáig tépni és gyengíteni fogja még az utódainkat is.

A személyes traumatérképed pont abban tudja támogatni az akaratodat vagy a sejtésedet, hogy megmutatja ezeket a keresztutakat a hordozott problémáiddal együtt.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 10413 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x