2017 - JIN TŰZ KAKAS ÉVE "Tükröm, tükröm, mondd meg nékem…"...
Címlap / Ezotéria / 2017 - JIN TŰZ KAKAS ÉVE "Tükröm, tükröm, mondd meg nékem…"

2017 - JIN TŰZ KAKAS ÉVE "Tükröm, tükröm, mondd meg nékem…"

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-19

A kínai új év 2017. február 3-ánveszi kezdetét, budapesti idő szerint 16:35 órakor. A jang Tűz Majom esztendőt felváltja a jin Tűz Kakas éve, mely nem csak annak kedvez, hogy megcsillogtassuk különlegességünket, hanem annak is, hogy megvalósítsuk azokat a terveinket, amelyeket már régóta dédelgettünk szívünkben. Az Új Év kapcsán azonban érdemes néhány dolgot szem előtt tartanunk. 


Rendezvénynaptár

A 2016-os évre jellemző erőteljes energiák ahhoz segítettek bennünket hozzá, hogy kilépjünk azokból az élethelyzetekből, amikben már nem volt dolgunk, nem szolgáltak minket. Sokszor lehettünk kapcsolati, munkahelyi változások szemtanúi, nem ritkán értetlenül állva az események előtt. A 2017-es évet sem úszhatjuk meg átalakulások nélkül. Románcokban, flörtökben gazdag év elé nézünk ugyan, ám fő feladatunk saját személyiségünk megismerése, rossz szokásaink, negatív gondolati mintáink elengedése, belső harmóniánk megtalálása lesz.

Az egyik esszenciális üzenet az év folyamán - az úgynevezett tükör konstelláció okán -, hogy nézzünk bátran szembe lelkünk ismeretlen mélységeivel! Fontos, hogy a lehető legőszintébben vizsgáljuk meg az életünket, keressük a válaszokat sorsunkkal kapcsolatban. Ahogyan a Hófehérke és a hét törpe meséjében a gonosz mostoha kérdésére a tükör csak őszintén tudott válaszolni, most mi sem tehetünk mást. Az előttünk álló hónapok során megmérettetik saját magunkkal szembeni hitelességünk, ahogyan az is, mennyire nyugszik igaz alapokon életünk, kapcsolataink, mennyire ismerjük fel a másik emberben az Isteni minőséget. Ha eddig nem tettük volna, idén okvetlenül fordítsunk időt, energiát az önismeretre, önfejlesztésre!

A tizenkét jegyre vonatkozó 2017-es részletes előrejelzéseket a Harmonet Horoszkóp Havilap februári számában olvashatod.

Kapható minden újságárusnál és a bevásárlóközpontokban!


 
 
[ 2759 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x