Horoszkóp előrejelzés a Nyilas jegyűeknek 2017-re
Címlap / Ezotéria / Horoszkóp előrejelzés a Nyilas jegyűeknek 2017-re

Havasi Patrícia

Horoszkóp előrejelzés a Nyilas jegyűeknek 2017-re

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-14

Tapasztalt asztrológusaink megfejtették, hogy az egyes jegyeknek mit hoz a 2017-es év. Az biztos, hogy állatövi jegyünktől függetlenül ebben az évben beteljesülhet majd minden álmunk a magánéletben és a karrierünkben is. Nézzük a Nyilas jegyűeknek szóló asztrológiai előrejelzést 2017-re! 

"...ismerd meg önmagad, mielőtt megismernél valaki mást és tőle várnád, megmondja számodra, ki vagy."
Gabriel G. Márquez
 

Nyilas (november 22. - december 21.)

A Nyilas jegyében tranzitáló Szaturnusznak köszönhetően a sok küzdelem után most végre nagyon kellemes időszak vár a nyilasokra, márha megtanulták a leckét. Használják ki a most következő időszakot, végre a sok vetés után, most jöhet az aratás időszaka! Jó eséllyel házasság vagy gyermekáldás jelölője. Ha pedig nem tanultak korábbi hibáikból, akkor se keseredjenek el, de kössék fel a nadrágszíjukat, mert jönnek a még keményebb leckék.

De aggodalomra és keseredésre semmi ok az Ég- Világon. Minden csak azért van, hogy fejlődjünk, ehhez segít hozzá 2017 december végéig a nyilas jegyében tartózkodó Szaturnusz. Jól teszik, ha ugyanazzal a lelkesedéssel és töretlen optimizmussal élik mindennapjaikat csak ne feledkezzenek meg a következtetések levonásáról. Abban a pillanatban meg is van a lecke oldva, hiszen gyógyulni, fejlődni leginkább a saját felismeréseink által lehet.

Bővebben a Nyilas szülöttekről ide kattintva >>


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 26998 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x