Kiút az útvesztőből
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Kiút az útvesztőből

Terdik Réka

Kiút az útvesztőből

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-19

Ahhoz, hogy valóban kikerüljünk az útvesztőből néhány dolog biztosan szükséges: előbb-utóbb kénytelenek leszünk odafigyelni és tágabb dimenzióba helyezni önmagunkat, használatba venni rejtett öröklött-szerzett képességeinket, hogy megbirkózhassunk az életünkben felmerülő "lehetőségekkel", sikertelenségekkel és útvesztőkkel.  


Rendezvénynaptár
Mert a helyzet az, hogy mindegyikből VAN TÖBB OLYAN KIÚT, amelyet csak mi ismerünk, és életösztönünk elénk is fogja tárni, ha egy igazán kicsi teret képesek vagyunk neki biztosítani megkövesedett elméleti és érzelmi piedesztálunk, és tulajdonképpeni megszűnés, feloldódás iránti vágyunk mellett.

Tehát a sikertelen utak és egyéb útvesztők ezért játszhatnak olyan fontos szerepet életünkben, mert megtanulhatjuk általuk létezésünk többdimenziós voltát. Valamint ráláthatunk arra a látszólagos önellentmondásra, hogy minden csak az ami, és mégis sokkal több.

Amint ezt elsajátítottuk, képesek leszünk önmagunkkal összhangban továbblépni, valamint a későbbiekben ellépni az elme és az érzelmek olyan útvesztői mellett, amelyekből ott és akkor nem hozható ki semmi életet támogató számunkra.

Mindent egybevetve tehát, egy-egy ilyen időszak bármilyen sikertelennek is tűnik kívülről, belső erőnk újjáélesztésére szolgál, és befelé fordulást igényel, mert minden életet igenlő válasz ott van!


Amint pedig ezáltal lebomlik rólunk az "útvesztő", többségében azonnal megérkeznek méghozzá kívülről(!!!) a túléléshez, életben maradáshoz szükséges lehetőségek és támogatások.
És végre még véletlenül sem fogjuk tudni elszúrni magunknak. Ilyenkor pedig letéve saját sorsunk megrontásának terhét és erre vonatkozó késztetéseinket, elképesztő hála és energia szabadul fel, hogy aztán sikeresebben haladjunk kívül és belül egyaránt.

 
 
Szóval bár egy egyáltalán nem látványos állapotot élünk meg, biztosak lehetünk, hogy az eredmények, méghozzá a látványos eredmények nem fognak elmaradni!
És végül, higgyük el, hogy a sikeres utak pontosan a sikertelen útvesztőkből való kikászálódás alatt születnek.

A személyes traumatérképed pedig azt mondja meg, mikor és az életed milyen területén érkezhet egy-egy ilyen útvesztő, és hogy mégis honnan lehet energiát gyűjtened ahhoz, hogy végül győztesen kerülj ki belőle, mégha időnként kicsit tépetten is, de győztesen! Pont úgy, amilyennek az élet szánt Téged.

 
 
[ 4488 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x