Astro Caffe a Caffe Perfettoban
Címlap / Ezotéria / Astro Caffe a Caffe Perfettoban

Havasi Patrícia

Astro Caffe a Caffe Perfettoban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-07-14

Csillagjegyek, női-férfi témák, divat és stílustanácsadás, barátságos légkör, játék, meglepetés, olasz kávé és aperitivo. Kell ennél több egy szerda estére?  

 

Astro Caffe néven indul az önismeretre, változásra vágyó Hölgyek szerda esti programja, melynek keretében az asztrológiáról, női témákról közérthetően beszélgetünk egy kávé mellett, hiszen az ÉG tudja a választ mindenre!

A koncepció az volt, hogy rendszeres jelleggel induljon el egy asztrológiai klub, azaz Astro Caffe, ahol közérthető, de egyben tanulságos és játékos formában tematikus asztrológiai előadások, önismereti játékok és asztrológiai elemzésekre kerül sor, közben stílustanácsadással látjuk el az érdeklődőket.

Hogy miért a Caffe Perfetto ad helyszínt az Astro Caffenak?

Szükség volt egy olyan családias, olaszos kávézóra, mely jól megközelíthető helyileg, másrészt ahol az alapanyag és az elkészítés módja is olyan olaszos, amennyire az csak lehetséges.

És hogy miért az olasz gasztronómia?

Ma már szinte alapigazság, hogy mindenki szereti az olasz ízeket. A belvárosi Caffe Perfettoban a hideg olasz gasztronómiai hagyományokat kísérve a legújabb antpasti tálakat szolgálják fel. Ha pedig már Astro Caffe, természetesen megnéztük, hogy a hely maga milyen csillagjegy alatt alakult, és mivel Nyilas érintettségű, így a hely energiája is adott a kellemes hangulathoz, családias környezetben való minőségi időtöltéshez.


És ha már (f)eljutottunk a csillagokig, megfejti majd az üzeneteit Oroszlán Nappal és Nyilas Ascendenssel született Havasi Patrícia, a HarmoNet asztrológusa, aki hiszi, hogy a horoszkóp nem más, mint egy tükör, amelyben megláthatjuk erősségeinket épp úgy, mint a fejlesztendő területeinket. A szerdai Astro Caffe estek egy tematikus előadással kezdődnek, melyeket helyben kivetítőn követhetnek nyomon a vendégek, közben mindenki a saját csillagjegyének megfelelő bögrében fogyaszthatja el olasz kávéját, vagy éppen egy csésze teáját, meglepetésként, olasz édességgel szervírozva. Ahogy ígértük, lesz tombola is: minden alkalommal három szerencsés vendégnek személyre szóló asztrológiai elemzést készít majd Patrícia, közben Dr. Szabó Krisztina, a Green Culture tulajdonosa tart stílustanácsadást, hiszen nem árt tudni, kinek milyen szín illik személyiségéhez. Hisszük, hogy a színeknek nemcsak a divatban van szerepük, hanem hatással vannak lelkiállapotunkra is.

Hogy kiket várunk?

Természetesen szívesen látunk mindenkit, aki szereti a jókedvet, az olasz ízeket, akit érdekel az önismeret, a divat, a környezetvédelem, az asztrológia és szeretne tartozni egy női közösséghez, mert mi hosszú távra tervezünk. Lehetsz visszatérő VIP vendégünk is, ezesetben törzsvásárlói kártyával jutalmazunk meg, de ha csak alkalmanként tudsz jönni, az se probléma, hiszen az előadások nem egymásra épülnek, mindig az adott időszak tematikájára építünk, valamint megnézzük minden csillagjegyváltásnál az adott jegyre vonatkozó főbb tudnivalókat.

Hogy mi lesz az első, egyben nyitó esemény témája?

A szervezés még nagyban folyik, de annyit elárulunk előzetesen, hogy az első eseményre Valentin Nap alkalmából, február 15-én kerül sor Szerelmes Szívek címmel, mely azért sokat sejtet magában. :)

Ha már megfordult a fejedben, hogy van kapcsolat a csillagjegyed, a belsőd és a külsőd között, vagy szeretnél egy jó hangulatban eltölteni pár órát és közben barátnőkre lelni, akkor várunk szeretettel február 15-én 18:00 órától a Caffe Perfettoban, biztos, hogy lesz számodra szabad helyünk>>>

 
 
[ 5624 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x