Szívvel-lélekkel
Címlap / Ezotéria / Szívvel-lélekkel

Terdik Réka

Szívvel-lélekkel

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-05

Mivel a traumatérkép szerint életünk során folyamatosan megéljük felmenőink ránk jellemző sorsát és saját szerzett "dolgainkat", amelynek információtartománya mind teljes erővel beég a sejtjeinkbe, kénytelenek vagyunk ezeket az emlékeket kibontani és működtetni, mert életünk bármely szakaszában aktiválódhatnak, elég egy megfelelő látvány, vagy akár hangulat ami beindítja nálunk...  

 

Sok cikkben tárgyaltuk már, hogy hogyan lehet mindazon nehézségeket csökkenteni, amiket egy-egy ilyen sejtszintű információcsomag kibomlása elénk tár. Ezek a szelídítés eszközei, összefoglalóan, a figyelem (azaz önfegyelem), a szeretet három formája (megértés/szellemi, együttérzés/lelki, gondoskodás/fizikai), vasakarat, és az életet igenlő válaszok bármely formája, amit a saját testünk indít el bennünk.

Magyarul: nem veszünk el a gondolatokban, érzelmekben és tettekben addig, amíg a testünk nem ad rá igenlő jelzést.

Mivel az életet sértő gondolatoknak, érzelmeknek, és tetteknek se szeri, se száma egy ember életében, ezért az elődleges célunk az, hogy kivétel nélkül mindig próbáljuk meg magunkat egy nagyobb kontextuson belül meghatározni. Egy minél szélesebb skálán, mert a beszűkülés, a túlzott önmagunkra fókuszálás (magyarul az önzés), nem fog segíteni igazán a helyzetünk megoldásában, mert ilyenkor nem mutatkozik meg a megoldás.


Bár azt tegyük hozzá, hogy olyanoknál, akik több extrém életveszélyes helyzetet éltek túl, az önmagára szűkülés technikája, tudatos vagy nem tudatos alkalmazása, megélése, kivétel nélkül a nagyobb távlatokba való behelyezkedés megelőző fázisa! Viszont, akik ilyet élnek meg, tudják, hogy nem tarthat sokáig, mert VALÓBAN önveszélyes állapot.

Szóval, ha már kicsi gyakorlatra szert tettünk, és higgyük el, mindannyian tettünk már szert rá, akár tudatosan, akár öntudatlanul használva őseinktől öröklött vagy saját életünk során szerzett tudásunkat, olyankor jön az a szakasz, amit a szívvel-lélekkel, ésszel és vasakarattal eszköztár alkalmaz.

Ami azt jelenti, hogy amikor figyelmünknek hála, a test (és az általa hordott hatalmas mennyiségű információ) biztonságban van, megszelídült vagy elmúlt a veszély, akkor el kell induljunk a szerzett illetve megszerzendő tudás irányába, hogy újratöltést, "vérátömlesztést" kapjunk általa és a felhasznált készleteink töltődhessenek, méghozzá új, javított informácókkal.

Traumatérkép

 
 
[ 5379 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x