Enyém, Tiéd
Címlap / Ezotéria / Enyém, Tiéd

Terdik Réka

Enyém, Tiéd

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-23

Ismét muszáj tisztáznunk egy olyan témát, amivel sokszor és sokan megkínlódtak már, ezért itt az ideje, hogy alaposan megvizsgáljuk és hozzátegyük a magunkét úgy, ahogyan azt a traumatérkép látja. 

 

Rendezvénynaptár
Az alapvetések:

- Minden egyén csak rá jellemző módon éli az életet őseitől öröklött traumáinak, tudásának megfelelően, kiegészítve ezeket szerzett traumáival (minden egyes, pozitív, negatív vagy semleges, szellemi, lelki és fizikai történés trauma, azaz lenyomat) és tudásával.

- Egy egyén számos rejtett, azaz nem aktivált információt hordoz a sejtjeiben.

- Minden egyén része az őt mozgató, nálánál nagyobb, kiterjedtebb rendszereknek: születési közösség, választott közösségek (baráti, munkahelyi, lakóterületi, földrajzi, nemzet, emberiség, hitrendszerek), azaz olyan információval átszőtt terek, valamint egyéb gondolati és érzelmi alapon létrejövő közösségek, amiben otthon érzi, kifejezi magát, amelyekből információt vesz fel és ahová leadja azt.

- az egyes emberek ÉS a közösségek, egyéb meghatározó rendszerek életében időszakok jönnek-mennek, ismétlődnek a Változás törvényszerűségeinek engedelmeskedve.
Na és akkor ezen belül kellene meghatározzuk, mi is az Én saját személyes feladatom.

(Ha bárkit zavarna a feladat szó, nyugodtan helyettesítse be mondjuk "az álmaim megvalósítása" vagy "kihívás" kifejezésekkel, vagy bármilyen más olyan szóval, amit éppen kedvére valónak talál. Lévén ennek a bejegyzésnek pont az a célja, hogy olyan értelmi tartalmat illesszen ehhez a témához, amely hangsúlyozottan támogatja az életet, és nem pedig az életelleneset.)

Lássuk akkor egy kicsit a kialakulás folyamatának alapirányait:

Mivel az emberek sokszor számukra sem teljesen értelmezhetően, de mégis közösségekben élnek, ezért az EGYÉN SAJÁT feladatainak skálája rendkívül széles, és életszakaszainak, traumaismétlődéseinek (azaz sejtmemóriája információtárának) megfelelően állandóan változik.


A legszűkebb feladatkört a közvetlen túlélés (érzelmi, szellemi, fizikai szintű) fogja mindig behatárolni.

A feladatkörök tágulását pedig (azaz a Mások feladatainak felvállalását és elvégzését) a közösségekben, rendszerekben betöltött szerep.

Amikor az egyén életének bármelyik szakaszában hirtelen (azért hirtelen, mert nem figyelt eléggé élete változóira, bár ez legalább annyira tud életet támogató lenni, mint életellenes...) az őt mozgató rendszerek és a közösség egy meghatározó(bb) pozíciójában találja magát, öntudatlanul is el kell végezze mások feladatait is. Ha traumaújrajátszása nem mutat természetes befejeződést, önmagára szűkülést, akkor addigi feladatainak elvégzéséhez másoktól fog segítséget kapni, hogy az életet, a közösség életét mozgató rendszert a nagyobb jó (nagyobb, mert több embernek/közösség vagy rendszernek jó!) tehát a közösség fennmaradása érdekében ellássa.

Míg a saját feladatom elvégzése úgymond rutinmunka, amiből egyébként a mindennapi életem fenntartása fakad, addig a közösségekben betöltött természetes vagy éppen mesterségesen generált - mert ugye az emberi közösségek erre is képesek...no comment - feladat végzését kivétel nélkül az szabja meg, hogy a nagyobb rendszerekben (amik ugyanúgy változnak a túlélés és az Élet szabályai szerint), éppen van-e még ott, annak a közösségnek feladata vagy pihenőfázisba, újratöltődés időszakába került.

Ezt a folyamatábrázolás jellegű leírást azért volt muszáj megejtenem, mert bár kevés ember számára kézzelfogható ez, de a természeti törvények (foganás,születés, növekedés stb...) és a hozzájuk tartozó természetes változások, a maguk sokszínűségével mindent átszőnek, és állandó változásban tartanak, legyen az elméleti, érzelmi vagy fizikai síkon jelenlevő eseménysor!!

Traumatérkép




 
 
[ 3373 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 




 



ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot



A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x