Kicsi angyalok sugallata: Barátkozz
Címlap / Ezotéria / Kicsi angyalok sugallata: Barátkozz

Kicsi angyalok sugallata: Barátkozz

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-01-24

Oszd meg az üzenetet, hogy elérjen minél több emberhez! A kicsi angyalok üzenetei szebbé teszik a pillanatokat - olvasd el, mit üzennek, és add tovább a barátoknak!  

 

Rendezvénynaptár
 Kicsi angyal kártyáink terveink szerint megjelennek nyomtatásban is. Kérlek, hogy segíts és töltsd ki a kérdőívünket, ha szereted az angyalokat, és szívesen hordanád a kicsi angyalokat a tárcádban, táskádban, vagy tartanád a kezed ügyében a fiókodban >> 
A kicsi angyal üzenete: Barátkozz


Mosolyogj ma több emberre, mint szoktál. Tedd félre a gátlásokat és legyél nyitottabb. Szólj kedvesen azokhoz az idegenekhez, akikkel találkozol. Lehet, hogy új barátot sodor az utadba az élet? 

Az angyalok most óvják a barátságaidat
Ha van barátod, akivel mosolyszünetben vagytok, akkor keresd őt fel és tisztázzátok a félreértéseket. Szeretitek egymást, csak meg kell beszélni mindent! 
A régi, jó barátokat hívd fel, szervezz találkozót, közös vacsorát, batyus bulit, vagy csak egy teázást, hogy feleleveníthesséek a szép pillanatokat.  Engedd, hogy új barátokat is bemutathassanak a körben. Bővítsd ismerőseid körét. Tedd most félre a bizalmatlanságot, nyisd meg a szíved.

A közeli barátokat legalább azzal örvendeztesd meg, hogy elküldöd nekik ezt a cikket és odaírod: Mi vagyunk ezek az angyalok! 
 
 
[ 4889 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x