Zenél, fordít és ellenszolgáltatás nélkül képez jógaoktatókat...
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Zenél, fordít és ellenszolgáltatás nélkül képez jógaoktatókat a nívódíj új birtokosa

Zenél, fordít és ellenszolgáltatás nélkül képez jógaoktatókat a nívódíj új birtokosa

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-11

Megválasztották a JÓGARÁDZSA Kiválósági Díj idei nyertesét. A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola (amelynek legnépszerűbb szakja jógamestereket képez) már második alkalommal hirdette meg a példamutató jógaoktatók elismerésére alapított, országos JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjat, amely a győztes számára 1000 eurós támogatást is magában foglal. 


Rendezvénynaptár
A díjazott személyére ajánlást tehettek rendszeresen jógázó magánszemélyek, valamint jógaszervezetek is. A jelöltséget elfogadók közül szakmai bizottság választotta ki a nyertest az oktatói kvalitások, valamint a jógához szorosan hozzátartozó etikus életvitel vizsgálata alapján. A bírálóbizottságot a Főiskola két tanára, a Magyar Jógaoktatók Szövetségének vezetője, továbbá a tavalyi jógarádzsa díjas alkotta.

A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola örömmel tudatja, hogy a Jógarádzsa Kiválósági Díj nyertese

Szabó Ágnes Szítá


a Sivananda tradícionális jógairányzat egyik tekintélyes hazai képviselője. A díjazott ezáltal jogosult a kitüntető „JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjas” cím időbeli korlát nélküli használatára. Az ünnepélyes díjátadásra a budapesti Akvárium Klubban, a II. Tradicionális Jógaiskolák Fesztiválján fog sor kerülni, 2017. április 22-én.

A szakmai bizottság által eldöntött fődij mellett idén először a Jógarádzsa Közönség Díj is meghirdetésre került, amelynek jelöltjeire március 2. és április 21. között adhatják le szavazataikat a jógás társadalom tagjai.
A közönségdíjra jelölt jógaoktatók: Elekes Kevéné Csendes Mária, Kornhoffer Tünde, Nagy Gábor, Trapp László és Veres Mónika.


A JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjjal kapcsolatos további információk a díj honlapjáról ismerhetők meg.
Itt pedig a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola képzéseit és egyéb tevékenységeit ismertetik meg. 
 
[ 3907 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x