Június 9. tízmilliószoros nap - készülj fel tudatosan!
Címlap / Ezotéria / Június 9. tízmilliószoros nap - készülj fel tudatosan!

Június 9. tízmilliószoros nap - készülj fel tudatosan!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-27

A tízmilliószoros napra tudatosan készülni azt jelenti, hogy sokkal erősebben tudod működtetni a vonzás törvényét! Egyszerű és ingyenes gyakorlatok életed jobbátételéhez.  


Rendezvénynaptár
A tibetiek szerint a tízmilliószoros napon minden, amit teszel, gondolsz, érzel vagy mondasz, az 10 milliószorosan száll vissza rád. Ezen a napon lehetőség van arra, hogy elengedj minden olyan régi mintát, amik nemcsak, hogy nem segítik fejlődésedet de akadályát is képezik annak, hogy új energiákat fogadj be életedbe, olyanokat amik segítenek a jó irányú változásban. 
 
Ezen a napon  arra is lehetőséged van, hogy kigondold, milyen a teljes, bőségben és vidámsággal teli létezés számodra itt a földön és meg is tudod teremteni azt a gondolataid segítségével!

 

Mit érdemes tenned ezen  a kiváltságos napon?

  1. Nos, természetesen figyelj oda a gondolataidra! Vedd észre ha negatívat gondoltál és azon nyomban gondolj valami pozitívra – ez teljesen független lehet az előző gondolatodtól. A lényeg azon van, hogy mire helyezed a figyelmed. Amilyen típusú dologra figyelsz, olyant vonzol be az életedbe! Ezt mindenki meg tudja csinálni, még az is, aki még nem meditált vagy végzett más „szellemi gyakorlatot”
     
  2. Adj hálát a jó dolgokért az életedben. A hála olyan, mint egy mágnes, még több jót vonzol általa magadhoz az életedbe. A legkisebb dologért is hálás lehetsz, például süt a nap vagy esik az eső ( megöntözi a földeket és lesz termés, amit télen elfogyasztasz)
     
  3. Ha már pozitív érzés van benned és kitisztítottad a fejed a gondolatoktól, akkor kigondolhatod, mit is szeretnél, hogy megvalósuljon az életedben. Nagyon figyelj oda minden részletre és pontosan fogalmazz! – mondok pár példát: Pl. „szeretnék egy szál rózsát kapni” 

Mesélek egy megtörtént esetet az életemből – természetesen arra gondoltam, hogy férfitól és természetesen azt hittem, hogy nyilvánvaló ebből, hogy egy jó párkapcsolatot szeretnék, de ezt nem fogalmaztam meg egyértelműen.
Arra is gondoltam, hogy habár a piros rózsa az igazi a fehér is jó lesz, mert azt is nagyon szeretem.
 

Nézzük mi történt:


Pár nap múlva elmentem egy rendezvényre ahol összefutottam egy ismerőssel, aki három éve nem láttam. Megegyeztünk, hogy következő héten eljön hozzám és jót dumálunk. Szerinted mikor kinyitottam az ajtót, mit húzott elő a háta mögül?
Ha egy szál fehér rózsára tippeltél eltaláltad! Azon nyomban tudtam, hogy teljesült a kívánságom – szuper gyorsan – és mérges lettem, hogy nem így gondoltam. Viszont azonnal el kellett ismernem azt is, hogy amit kértem hajszálpontosan teljesült, és rekord idő alatt! 
 


Szó szerint bevonzod 

Az univerzum, Isten, bárminek hívod, MINDIG válaszol a kérésedre és a lehető leghamarabb azt be is hozza az életedbe. Tehát NAGYON fontos a pontos és részletes fogalmazás, mert azt vonzod be az életedbe amit szó szerint kértél. 
Nézzük csak egy kicsit tovább. Egy ismerősöm mesélte nemrég ezt az esetet. Szeretett volna több időt saját magára, de hát ott volt a házastárs és a gyerekek… Egy nap a kisebbik lány unszolására kutya került hozzájuk. Egyáltalán nem örült neki, mert mint előre tudta, pár napon belül neki kellett a kutyát sétáltatnia. Először mindig dühös lett, aztán leült és azt mondta magának: „te kutya, mond el nekem mit akarsz üzenni ezzel a helyzettel?” – nem kellett sokáig várnia a válasszal.

 
 

Szerinted mi volt az üzenet?
 

Nos, arra jött rá, hogy valójában pont a kutyasétáltatással tudja elérni azt, hogy minden nap van egy óra, ami alatt csak magával van elfoglalva. Ráadásul egyetlen családtag se tiltakozik ellene, sőt örül, hisz a kutyának napi sétáltatásra van szüksége. Erre lehet azt mondani, hogy a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad. Az univerzum a lehető leggyorsabban, a lehető legjobb módon teljesítette a kívánságát.


Reagálj pozitívan! 


Ez a második eset még arra is rávilágít, miért érdemes MINDEN helyzetre pozitívan reagálnod. Mert valójában minden, ami történik az életedben a te gondolataid, érzéseid gyümölcse – te teremtetted azokat az életedbe. Ha nem tetszik, akkor a gondolkodásodon kell változtatni. Ha így teszel, tízmilliószorosan megtérül a ráfordított energia. Egy szép, kiegyensúlyozott élet lesz a jutalmad, amiben könnyedén megteremted, amit igazán szeretnél az életedben, mert most már tudod a titkot, hogy hogyan kell JÓL csinálni.
 
Ez a nap kiemelkedő fontosságú a tibetiek szerint – hisz egész évben csak négy ilyen nap van, amikor hatványozottan működik a teremtés. Ezért érdemes nagyon tudatosan odafigyelned arra, hogy egész nap pozitív legyél. Tudod az univerzum nem címkéz: nem mondja azt, hogy ez jó, ezt teljesítem; ez rossz, ezt nem teljesítem. Mindent egyformán teljesít.
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 19838 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x