Indigó gyerekek - mi van veletek?
Címlap / Ezotéria / Indigó gyerekek - mi van veletek?

Indigó gyerekek - mi van veletek?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Az indigó gyerekek 1983-tól születtek le földünkre, különleges képességekkel megáldottak, aurájuk indigókék színű innen ered a nevük is,hogy indigó gyerekek. Az óvodában, iskolában állandóan probléma volt velük, mert sokan hiperaktívak. Ők az Y generáció ifjú felnőttjei.  

Az Y generáció Azért születtek a Földre, hogy a bölcsesség és jóság birtokában a következő évtizedekben segítsék az emberiséget visszatalálni a helyes útra, hogy az Aranykor létre jöhessen - tartja az ezoterikus bölcselet. Ők az Indigó gyerekek. Mára felnőttek és az ő gyerekeik adják az új genrációt. 

Fontos: Nem minden, ebben a korban született gyermek Indigó, de ebben a ciklusban nagyon sokan vannak. Az alábbi általános jellemzés alapján ezt sejteni lehet. Ahogy mindenki, az Indigók is megváltozhatnak felnőtt korukra, az aurájuk is lehet már más színű. Ezzel együtt a generációs egyezésekre nem lehet nem felfigyelni. 
 

Öreg lelkek eljövetele 


Ezek a lelkek sok életet megélt "öreg lelkek" akik kapcsolatban állnak az, Angyalokkal és más entitásokkal. Ezek a lelkek jó kedélyűek, mindig vidámak, nagyon jó humorérzékkel rendelkeznek. Minden érdekli őket, mindenre kíváncsiak. Jóval ritkábban betegednek meg, mint a többi ember, viszont ellenálló szervezetük különösen érzékenyen reagál mindenféle vegyi anyagra, a levegőt szennyező gázokra és a háztartási szerekre. Ezáltal az indigógyerekeknél megfigyelhető,hogy az átlagosnál magasabb az allergiás betegek száma. 
Ezeknek az Indigó embereknek a vércukorszintje alacsony, ami erősíti a koncentrációs zavart, ezáltal ingerlékenyebbek és hajlamosak az agresszivitásra. Nem mindegy, mit esznek - ezért sok ma a különféle táplálkozási rendszer. Keresik az útjukat ebben is. 



 

Gyerekkor 

 
  • Ezek a gyerekek már egészen pici korukban azt szerették, ha felnőttként bántak velük.
  • Nem szerették a hazugságot és az igazságtalanságot, nagyon érzékenyek.
  • Nem lehetett előttük titkolózni, mindig észrevették,ha a szüleik titkolnak valamit.
  • Ezek a gyerekek látják a szellemeket, angyalokat és beszélgetnek velük - képességüket van aki megőrizte, és van aki nem.
  • Viselkedés zavarral és hiperaktívítással kezelték őket, figyelmüket nehéz lekötni az általános tantárgyakkal pl. történelem,irodalom,matematika. Ezek a tantárgyak teljesen hidegen hagyják őket, amennyiben nem interaktív módon tanították azokat.
  • Kedvenc tantárgyuk általában az ének és a rajz, mert ezek a gyerekek nagyon kreatívak vagy van valamilyen tehetségük pl. hangszeren játszanak vagy énekelnek.
 

Felnőttkor
 

Ezeket a az indigó gyekeket vagy ma már bátran nevezhetjük indigó felnőtteknek is, nem érdekli az "Amerikai álom " vagyis a házasság, a stabil anyagi értékek és a gyerekszülés, autó, saját ház életmodell - nekik nem ez az életfeladatuk és ők ezzel nagyon is tisztában vannak.
Nem szeretik a " bejárós " munkahelyeket, ezért a távmunkák korát éljük. Sok indigó felnőtt vezető tiíus, ezáltal ilyen munkát keres. 
Tisztánlátó és tisztánérző képességüknek köszönhetően, kártyajósok, mágusok, spiritiszta tanítók is válnak belőlük.
A párkapcsolatban dominánsak, nem engedik,hogy birtokolják őket, a szexualitásról nyíltan beszélnek, nem értik,amikor valaki a szexet tabu témának tekinti, egy indigó felnőtt számára semmi se tabu, mindenről szívesen beszél, bárhol, bárkinek.  Nagyon nem érti azokat akik szégyenlősködnek. 
Nem hajlandók robotolni, ha valami nem tetsziknekik, akkor odébbállnak. A régebbi generációk számára ez laza munkaerkölcsnek tűnhet, valójában csak lázadás az elnyomás ellen - ez alaptermészetük. 
Sokan vannak, akik nem tudnak, nem akarnak leválni a szüleikről, kényelmesnek érzik az otthon nyújtotta biztonságot. Életüket pergő ritmusban, aktívan élik, az okosak szívesen éls élethosszig tanulnak, akik azonban rossz körülmények közt nőttek fel, szélsősésgesen deviánsak lehetnek. 

 
 


5 jel, hogy valaki Indigó gyerek volt:

- indigókék színű volt az aurája gyerekként - felnőtt korra ez változhat! 
- valamilyen étkezési típust követ, vega, paleó, vegán, egyszóval keresi az ételben is a testének valót
- elítéli a társadalmi normákat, nem konvenciók szerint él 
- erős az intuiciójuk - és nem értik azokat, akiknek nem 
- problémájuk lehet a társadalmi beilleszkedéssel 
 
1983-1995-ig Indigó gyerekek
1996-1998-ig Szivárvány gyerekek
1999-2004-ig Csillag gyerekek
2005-2009-ig Kristály gyerekek
2010-tól napjainkig Gyémánt gyerekek születnek egyre többen.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 18489 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x