Hála, a jólét teremtés titkos receptje
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Hála, a jólét teremtés titkos receptje

B Nagy Magdolna

Hála, a jólét teremtés titkos receptje

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-02-27

Miért jó ha használod a hála energiáját? Mire figyelj és hogy lehet vele jólétet teremteni? B.Nagy Magdi mai videójában elárulja azt a titkot, amivel te is feltudod pörgetni a jólét energiákat az életedben. Ismerd meg a Te is!  


Rendezvénynaptár
 Fordíts a sorsodon a hála erejét használva!

 
 
Magdi videójában hallhattad azt a nagyon fontos információt, amivel ő is használja a hála energiáját. A sok köszönet, elismerés, nagyrabecsülés mind a része a hálának, amelyekkel a jólét energiákat elmondása szerint belehet indítani.
 
  

Extra tippek Magditól:

  1. Találj valami pozitív dolgot az életedben, amiért hálás lehetsz, és hálatelt szívvel köszönd meg Istennek, Angyalaidnak, Forrásodnak, Szent lelkednek, hogy segítenek életutadon.
  2. Ismerd fel mi az a tudás, amit már most is bölcsen használsz (még akkor is, ha mások ezt nem értékelik) és köszönd meg Istennek, Angyalaidnak, Forrásodnak, Szent lelkednek, hogy segítik sorsod pozitív változásait.
  3. Ha elakadtál életutadon, mindig lehetőséged van arra, hogy a sorsodat pozitív irányba terelhesd a megfelelő tudás segítségével. Jó megoldás például az angyalokkal történő kommunikáció fejlesztése, vagy a kristály energiák használata. A tudásod gyarapításával ugyanis nem csupán több információd lesz egy-egy témával kapcsolatosan, hanem azokat az érzékeidet is fejlesztheted, melyek hatására még kifinomultabb lesz az intuíciód.
 
 
 
  
 
[ 4802 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x