A Rák jegyébe lépő Nap és Merkúr mit hoz vajon Életedbe?...
Címlap / Ezotéria / A Rák jegyébe lépő Nap és Merkúr mit hoz vajon Életedbe?

A Rák jegyébe lépő Nap és Merkúr mit hoz vajon Életedbe?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A következő időszakban jelentős bolygóváltás, mozgás nem várható, ellenben a Nappal együtt a Merkúr is jegyet vált. Ikrekből ma átlép a Rákba, így ez vár majd Rád a következő időszakban, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Rák jegyében áll!  

 A Rák jegyébe lépő Merkúr hatására jobban figyelsz majd megérzéseidre hála neki és a Rák Napnak is, intuitívabb, nyugodtabb lelkiállapotnak nézel elébe a következő pár hétben. Inkább a megszokottat, mint az újat preferálod továbbra is, ha Rák érintettséged van. Rendkívüli érzékenységgel kerülöd majd el a konfliktusokat és az olyanok társaságát, akikkel nem vagy egy hullámhosszon.

Megértő leszel továbbra is, mint eddig is mindig a mások gondjai iránt, empatikus lényed továbbra is előtérbe kerül. Mindig tudod ösztönösen, hogy mi a jó Családodnak, igyekszel a kedvükbe járni.

A Rák jegy uralkodója a Hold az érzelmi életedet, hangulatodat is befolyásolja, csakúgy, mint az óceánok áramlását, az apály és dagály váltakozását. Egyszer fenn, egyszer lenn. Ha Rák érintettségű vagy, akkor ennek lévén erős jellemmel és álmodozó természettel áldott meg a Sors. Ezen túl kiváló alkalmazkodó készséggel rendelkezel, odaadó, gyengéd, és társasági lény vagy. Inkább a közeli barátokkal, de leginkább a családoddal érzed jól és komfortosan magad. Távoli barátok, nagy társaság, üres fecsegések nem a Te területeid. Szeretsz mély és komoly dolgokról beszélgetni, főleg azokkal akik közel állnak Hozzád. Akit szeretsz azért mindent megtennél.

Családodért a tűzbe tennéd a kezed. Az egyedüllétet rosszul viseled, de még inkább megvisel ha valakiben csalódnod kell. Olyan vagy akkor, mint egy kagyló, aki bezár és nagyon nehezen nyílsz ki újra. Ez azért is van, mert az érzelmeid mélyek és tartósak. Családcentrikusságod lévén egész életedet képes vagy a családnak szentelni.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 8694 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x