Jólétedet segítő Angyali üzeneteket kaphatsz
Címlap / Ezotéria / Jólétedet segítő Angyali üzeneteket kaphatsz

B Nagy Magdolna

Jólétedet segítő Angyali üzeneteket kaphatsz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Az angyali üzenetek megértése nem mindenki számára könnyű. B.Nagy Magdi azonban most egy olyan angyali mantrát ad át nekünk, amely segítségével te is könnyedén ráhangolódhatsz, az égi energiákra. Ismerd meg ezt a csodás útmutatást.  

Magdi extra tippje ehhez a csodás angyali mantrához:

Az angyaloktól mindig lehet segítséget kérni. Sokan azonban csak akkor kérik az angyali segítséget, ha már nagy a baj. Ha azonban a videóban hallható angyali mantrát használod, akkor egész nap részesülhetsz az angyali útmutatásokban. Előfordulhat azonban, hogy az angyali útmutatások nem jutnak el hozzád, bármennyire is igyekszel.

 
 
Szakértőnk elmondta nekünk, hogy ez általában összefügg az angyali energiák érzékelésével. Ezt ugyanis az iskolában nem tanítják és emiatt sokan nem tudják, hogy hogyan kell kommunikálni az angyali világgal. Az Angyaloktól, Angyalokról Neked, otthon végezhető online kurzust azért is indította el, hogy bárki megtanulhassa az angyalokkal történő kommunikációt.



A lényeg:

„Az angyalok mindig segítségedre sietnek, ha hívod őket. 
A pozitív változáshoz azonban meg kell értened az angyalok üzeneteit, hogy biztonságosan tudj előre haladni életutadon.”
 
Ezért fontos, hogy összehangolódj égi segítőiddel, hogy „egy nyelvet beszéljetek". Megértsék, amit Te kérsz, és megértsd, amit Ők üzennek Neked. 
 
A lényeg az együttműködésben rejlik, amihez nagy segítség az Angyaloktól, Angyalokról Neked, otthon végezhető online kurzus, amelyhez semmilyen spirituális előképzettség nem szükséges. Csak az, hogy legyen meg a vágyad arra, hogy többet tudj meg az angyali világ működéséről.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 7590 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x