Áldozat vagyok?
Címlap / Ezotéria / Áldozat vagyok?

Áldozat vagyok?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Minden ami történt, érted történt. Fölösleges magadat vagy bárki mást hibáztatnod, hiszen mindennek te vagy az oka. Hogy az jó vagy rossz, az már csupán csak nézőpont kérdése.  

Egy misztikus szó, amely mögé előszeretettel bújik az ember. Sokan megélték az áldozat szerepét, mert életükbe úgy ütött a bajok sorozata, mint derült égből a villámcsapás. Sokszor van úgy, hogy kérünk, de nem kapunk vagy éppen adnánk, ha kapnánk. Ezek mind a mindennapi élet aggodalmaiból érkeznek hozzád, ráadásul magadból.

Félelem egy nem várt csekktől, egy következménytől, egy hirtelen jött helyzettől és aggodalom a jövőtől. Ezek felgyülemlett feszültséghez vezetnek, ami csak a konfliktusok és a stresszhelyzetek mennyiségét gyártja le előre, kaput nyitva ezzel életed évszámainak jelentős csökkenésére. Első körben maradj higgadt, bármi történik is! Hiszen nem lehetsz áldozat, te csak az események oka vagy.
 
 
Minden mi történt, elmédben lejátszódott történések bevonzása csupán, amit ugyan nem tudatosan, de kértél és életed részévé vált. Ezért fontos odafigyelned gondolataidra, amelyek a szavak lévén cselekedetekre sarkallnak majd és elindulhatsz a boldogság kikövezett útján. Annyira nehéz lenne? Amíg ezt gondolod, biztosan. Nincs az életben olyan dolog vagy esemény, ami kívánságod szerint ne illetne meg. Csodálatos szerkezet az emberi agy, csodálatos dolgokat művelhetsz vele pusztán azzal, hogy odafigyelsz rá. Töltsd meg életed vágyaival és álmaival, érezd át, hogy az a tied! Csak erre gondolj! Ha még így is érnek kellemetlen események – mert fognak érni – akkor jó úton jársz, elérted a teszt időszakát.

 
 
Már csak alkalmaznod kell változásod magadban összegyűjtött tudását. Légy bölcs! Nem kaptad meg amit kértél? Tegyél érte! Nem csinálta meg, amit megbeszéltél vele? Csináld meg! Meglátod, változásoddal a körülötted lévő környezet is pozitívan fog változni, és ezzel együtt az egész világ is. Ne nekem higgy! Csináld meg és meglátod saját magad! Így tapasztalod meg, hogy nem áldozat vagy és soha nem is voltál az, hanem inkább az a bárány, aki átlépett a karám fogsága mögé, felvállalta saját maga életét és tudja nagyon jól, hogy bármikor képes elvándorolni a legmagasabb hegy csúcsára is, ha éppen ezt kívánja kedve!
 

A Fény mindig ott lesz veled, segíteni fog utadon, csak halld meg szavait!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2743 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x