HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-07-17
Címlap / Ezotéria / KINEK MIT HOZ A JUPITER JEGYVÁLTÁSA AZ ŐSZI HÓNAPOKBAN 3 HÓNAPOS ELŐREJELZÉS MIND A 12 CSILLAGJEGYNEK

KINEK MIT HOZ A JUPITER JEGYVÁLTÁSA AZ ŐSZI HÓNAPOKBAN 3 HÓNAPOS ELŐREJELZÉS MIND A 12 CSILLAGJEGYNEK

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-07-17

Az ősz kétségtelenül legnagyobb asztrológiai eseménye, hogy a "nagy szerencsebolygó" átlép a Mérlegből a Skorpió jegyébe. A Jupiter átlagosan egy évig tartózkodik egy állatövi jegyben. Tavaly szeptembertől járt a Mérlegben, így az elmúlt egy év sikerei főleg azon múltak, mennyire tudtunk megnyerni másokat, képesek voltunk-e a sajátunkkal ellentétes álláspontokat is megérteni és döntéseinknél figyelembe venni.  

 

 
A Jupiter október 10-én lép át a Skorpió jegyébe. Addig tehát még bőven van időnk rendbe tenni kapcsolatainkat! A Skorpió időszak sikere nagyban múlik azon, mennyire sikerül bizalmat szereznünk, kiépítenünk másokban. Nézzük, kinek mit hoz a Jupiter jegyváltása az őszi hónapokban. Vajon a karrier, párkapcsolat, vagy az egészség területén várható szerencsés fordulat? Kinek mire érdemes odafigyelni, hogy céljait meg tudja valósítani?

A tizenkét jegyre vonatkozó részletes előrejelzéseket és jellemzéseket a Harmonet Horoszkóp Havilap szeptemberi számában olvashatod.

 
 
Chiron mítoszai
A különböző asztrológiai rendszerekben a bolygók – a folyamatos mozgásban lévő „járócsillagok” – archetípusokat szimbolizálnak, vagyis életünk égbolton játszódó színdarabjának szereplői, akik cselekvő módon vesznek részt sorsunk alakításában.
A görög mitológiában Chiron a sebzett gyógyító, a sámán archetípusa, aki Kronosz és egy erdei nimfa nászából születik. Kronosz rengetegszer megcsalja feleségét, Rheát, aki nagyon féltékeny rá, folyton gyanakszik és leskelődik utána. Amikor Kronosz éppen egy erdei nimfával csalja, Rhea észreveszi a távolból a szerelmeseket, de Kronosz az aktus pillanatában csődörré változik, mert így akarja megúszni a lebukást, s ennek a násznak a gyümölcse Chiron. Születésekor anyját annyira megrémíti a ló alsótestű gyermek, hogy eltaszítja magától, s Chiron ekkor kapja első „gyógyíthatatlan” sebét – a kitaszítottság érzését. Az árva gyermeket Apolló napisten neveli fel, s cserébe sok isten- és embergyereket nevel ő is, köztük híres hősöket, például Héraklészt, Achilleszt és Aszklépioszt.
A cikkek folytatását, a tizenkét jegyre vonatkozó részletes előrejelzéseket és jellemzéseket a Harmonet Horoszkóp Havilap szeptemberi számában olvashatod.
Kapható minden újságárusnál és a bevásárlóközpontokban!
 
 
(X)
 
 
[2429]
spacer


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x