Rontás van egy tárgyadon? Teszteld le így!
Címlap / Ezotéria / Rontás van egy tárgyadon? Teszteld le így!

Rontás van egy tárgyadon? Teszteld le így!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Kaptad, vagy már régen megvan, de valahogy rossz érzésed van vele kapcsolatban? Lehet, hogy rontást hordozó tárgy van a birtokodban? Nézd meg!  

Sokszor érezzük, hogy valami nem oké körülöttünk. Valahogy nem sikerülnek a dolgok. Lehet, hogy az egészségi állapotunk, vagy a pénzügyi helyzetünk, esetleg a munkánk, barátságaink területe romlik meg hirtelen. A rontást leggyakrabban sok-sok pici rossz szándék adja össze, de néha van olyan is, amikor direkt küldi ránk valaki. Olyankor gyakori, hogy van egy fókusz tárgy, ami az ártó energiát sugározza, mint egy picike nukleális adótorony. 

Ahogy ez a tárgy bekerül a házba, a dolgok rosszabbra fordulnak.

De hogyan lehet az ártást hordozó tárgyat felismerni? 

Először is tudd, hogy soha nem a tárgy a hibás, hanem akire hatni képes - vagyis te magad. Olyan energia ez, ami hatni képes rád, ami a leggyengébb pontodon lendül támadásba. Ha megerősíted magad, a tárgy maga hatástalan lesz.

Mária házában egyszer csak rosszra fordultak a dolgok. Amikor otthon volt, nem csak rosszabbul érezte magát, de valahogy minden összejött. Beázás az ajtó felett, besurranó tolvaj, aki elvitte az értékeket, zárba tört a kulcs, és Mária folyvást megakadt a kilincsben, még a legszebb kabátját is elszakította  .... 

A rontás vizsgálatakor kiderült, hogy maga a kilincs volt az átok fókuszpontja, minden az ajtón át, az ajtón keresztül, az ajtó által történt, pontosabban a kilincs és a zár körül. 

A fókuszpontot tehát úgy ismerheted fel, ha megállsz és átgondolod: 
  • Mi az a hely, ami minden probléma körül ott van? Kapcsolódik ehhez a helyhez tárgy? 
  • Milyen ruha van rajtad, esetleg milyen ékszer? Személyes rontást ruhán, ékszeren átvinni elég könnyű. 
  • Milyen tárgyak kerültek be mostanában a környezetedbe, amikkel kapcsolatban nincs jó érzésed? 
  • Ha jó  a megérző képességed, akkor fogd meg a gyanús tárgyat, csukd be a szemed. Ha borzongás fut át rajtad, kellemetlen érzésed van, akkor nagy esélye van annak, hogy megtaláltad a tárgyat. 
  • STOP - ha nem tudod egyedül megtalálni, kérd szakértő segítségét. Még akár távolról, egy inga segítségével is meg tudja mondani, hogy mi lehet a gubanc?
Hogyan szabaduljak meg az ártó tárgytól?

A tárgy többnyire nem viszi tovább az erőit, ha új helyre kerül, mert kifejezetten egy célhoz készül - arra, hogy neked ártson. Ezért ha a tárgyat eladod, vagy elajándékozod, valószínűleg nem lesz belőle "rontás hordozó" - de vannak olyan nézetek is, mely szerint a rontást hordozó tárgyat a legjobb elégetni. Ha úgy érzed, hogy ez a megoldás volna a leghatásosabb, akkor tegyél így.

Figyelj, mert a hatás nem a tárgyban volt, hanem benned, vagyis csak attól, mert a tárgyat kidobtad az életedből, még a hatása kitarthat. Tehát nem elég, ha a tárgytól megszabadulsz. 

 
 

Hogyan tisztítsam meg az ártó tárgyakat? 

Elemekkel - vagyis tűzzel, vízzel, levegővel, földdel lehet a legtöbb tárgyat megtisztítani - a rontást hordó tárgyakra is igaz ez. Ha nem akarod eladni, kidobni, vagy eltüzelni, akkor meg is lehet tisztítani. A szentelt vízzel lemosás, vagy a telihondnál feltöltött hegyikristályos vízben való átmosás gyakran elég hatásos. De nem elég, ha csak a tárggyal  foglalkozol, magaddal nem!

A rontáslevételt érdemes végigcsinálni lépésről lépésre, hogy tényleg feloldd a probléma gyökerét. 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 13706 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x