10 jel, hogy ő a te ikerlángod
Címlap / Ezotéria / 10 jel, hogy ő a te ikerlángod

Lénárt Évi

10 jel, hogy ő a te ikerlángod

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Az ikerláng azt jelenti, hogy van egy tükörlelked, ami teljesen olyan mint a tiéd. Tehát a lelked másik fele, akitől a születési pillanatodtól elszakított a földi élet, azaz a lelketek külön vált, de valójába egy lelket alkottok. Ha megtalálod a lelked másik felét, akkor újra egyesültök, és mennyei boldogság vár rátok. Olyan szenvedély ez, ami mindent elsöprő és egyszeri, a nagy Ő-nek is szokták nevezni. Ez az őszinte, tiszta, feltétel nélküli szeretet.  

Ikerláng csak egy van?
Igen, egy van. Ő a lelkünk tükörképe, a másik fele, akivel a  rezgésszámunk is megegyezik. Ez a szerelem első látásra. Már az első randin érzitek mindketten, hogy ez valami más, szebb, jobb, értékesebb.
 
Ikerlángod megtalálása a legcsodálatosabb dolog, ami történhet az emberrel! A jelek, amikből észrevehetjük, ki az ikerlángunk:
 
1. Már az első randin egymásra vagytok hangolódva. Ugyanazt szeretitek, ugyanazt érzitek, sok a közös bennetek, mindenben hasonlítotok egymásra.
 
2. Nem érted miért, de már az első pillanattól kezdve úgy érzed, régóta ismered őt és szereted, pedig még nem tudsz róla semmit.
 
3. Testi közösülés nélkül is "vibrál" a levegő köztetek, és teljes harmóniában vagytok egymással, szavak nélkül is megértitek egymást.
 
 
4. Mágnesként vonzzátok egymást és nem tudod megmagyarázni mit szeretsz benne, mi az ami vonz benne.
 
5. Tekintetében saját magad tükörképét látod, annyira nagy a hasonlóság köztetek, hogy még külsőleg is felfedezel őket. Pl. hasonló szemszín, hasonló testalkat, hasonló hajszín.
 
6. A csókja olyan szenvedélyes, hogy szinte egybeforrtok csókolozás közben és nem bírjátok abbahagyni, minden pillanatban ölelnétek, csókolnátok egymást.
 
7. Ősvágyat és ősbizalmat éreztek egymás íránt, mellette biztonságban érzed magad.
 
8. Az ikerláng szerelem nem felejthető és nem helyettesíthető másik emberrel.
 
9. Ez az a szerelem ami sosem szűnik meg, ő az aki bármit megtenne érted és akár meg is halna érted.
 
10. Ebben a szerelemben nem kell félned attól, hogy megcsal a párod, mert az ikerlángod csak téged akar, téged lát a legszebbnek, soha nem akar mással lenni, csak veled.

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 71450 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x