Ez vár Rád, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Szűz...
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Ez vár Rád, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Szűz jegyében áll!

Ez vár Rád, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Szűz jegyében áll!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-18

A Nap a Szűz jegyébe lépett, ezzel gyakorlatilag be is köszöntött az őszi időszak. Az ősz, mint az aratás időszaka asztrológiailag a Szűz jegynek tudható be, mivel e jegy szülöttei minden kétségen kívül, a legjobban értenek az analizáláshoz, a számvetéshez, az összegzéshez. Hogy mire lehet számítani a következő időszakban, az alábbi cikkből, most megtudhatod.  


Rendezvénynaptár
Ha a Szűz jegyben érdekelt vagy, akkor bizonyára igazak Rád, hogy szorgalmas, analizáló, rendes, rendszerező és bizonyára nagyon okos, eszes vagy. Ami viszont olykor idegesítő lehet az a kritizáló hajlamod, amit annyira tökéletesre fejlesztettél, hogy néha még magadat is túlságosan megkritizálod, magas elvárásokat teszel magaddal és másokkal szemben, ahelyett hogy ellazulnál és élveznéd az életet. Amit meg kell tanulnod Kedves Szűz, az a rugalmasság és a spontaneitás.

Jó lecke lesz ehhez, a Retrográd, azaz hátráló mozgásban tolató Merkúr, ami szeptember 5-ig el is fog tartani, akkor vált majd irányt és halad előre. Mit jelent ez? Várható többek között olyan hatása is, hogy elcsendesedsz, kifelé helyett befelé tekintesz és többször visszatekinthetsz a múltadra is. Ne aggódj ezen, mert dolgod van ezzel is! Ezen időszak alatt megeshet, hogy lesznek félreértések is a kommunikáció területén, így például a meg nem értettség, félre értés esetei.


 
Egy másik, jelentős asztrológiai esemény szintén a Szűz havában történik: augusztus 25-én a Szaturnusz, mint a nagy tanító, a "Kapu Őrének bolygója" irányt vált és halad ismét előre. Igaz, hogy ez nem feltétlen a Szüzeket fogja érinteni, hanem a Nyilasokat, Ikreket, de valamilyen módon azért hatással lesz a többi jegyre is. Mit is jelent ez?

 
 
Ha eddig nem vállaltál felelősséget magadért, hát most meg kell tanulni! Jobb, ha magadtól vállalod fel ezt a feladatot, nem pedig a Sors kényszeríti majd rád, mivel az sokszor keményebb tud lenni. Nem kell megijedni a Szaturnusz tanító, sokszor nehézséget hozó hatásáról, mert megélheted ezt egy másik szinten is. Felelősséget úgy is vállalhatsz, ha ebben az időszakban kötsz házasságot, vállalsz gyereket, és persze a Társadért és a gyermekedért is vállalod a felelősséget. Ez talán a legnagyobb feladat egy ember életében, ha önmagán kívül egy másik emberért is felelősséget vállal. Ez is a Szaturnusz leckéje….

  
 
[ 6322 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x