Mit mond a rúnajóslat szeptember hónapra?
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Mit mond a rúnajóslat szeptember hónapra?

Mit mond a rúnajóslat szeptember hónapra?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-12

A rúnák olyan ősi szimbólumok, amelyek magukban hordozzák a kozmikus tudást, létezésünknek minden egyes apró titkát. A saját népünk is használta ezeket a szimbólumokat, amik aztán rovásírásként váltak ismertté. A sámánok, a táltosok, a druidák és a varázslók is tisztában voltak e szimbólumok mágikus erejével, amit legjobb tudásuk szerint használtak föl a jövendő megmondására, ráadásul elképesztő pontossággal. Miután átörökítették ezt a misztériumot részünkre is, nézzük meg, hogy mit mutatnak nekünk szeptember hónapban! Mit javasolnak a rúna kövek?  


Rendezvénynaptár
A szeptemberi előrejelzéshez három rúnakövet kértem az égi segítőktől, hogy egyértelműen mutassák meg számunkra az előttünk álló időszak lehetőségeit. Ahogyan mindig, most is tökéletesen egybecsengenek a kövek jelentései.
 
A hónap elején a ló vágtatásával kezdődik meg a körforgásunk. Hatalmas lendülettel vágunk bele egy nagy változásba és jó esélyeink vannak a legnagyobb sikerek elérésére is. Mindenesetre van elég erőnk ahhoz, hogy megvalósítsuk gondolatainkat és az esetleges kudarc is csak arra ösztökél minket, hogy nagyobb lendülettel, ismét fussunk neki. Ezt az erőt a környezetünk is érzékelni fogja és szinte számukra is egyértelműnek tűnik majd, hogy te vagy a nyertes a felvázolt pozícióban. Figyelmeztetést is jelez ez a rúna, ugyanis csak annyit ad neked ez a szimbólum, amennyit el is tudsz cipelni magaddal. És ha kellő bölcsesség hiányában cselekszel, könnyen el is veheti tőled a Létezés, amit kaptál tőle. De egy tudatos és felébredt léleknek nincs mitől tartania.
 

A hónap közepe a nyírfa keménységével szilárdítja meg megvalósult terveidet, ugyanis ez a rúna Földanyát jelképezi. Tőle kapod az erőt a kitartáshoz és a feladatok végrehajtásához is. Ő ad neked lehetőséget most egy új élet megalkotására, de akár önmagad újjászületésére is. Kedvező időszak egy új munkahely és egy új vállalkozás megteremtéséhez is. Ha tisztelettel bánsz a környezettel, vagyis nem szemetelsz, nem öntöd ki a fáradt olajat és nem cselekszel semmilyen olyan dolgot, ami árt a természetnek és megbecsülöd Földanya ajándékát, akkor a szeretettel teli hála sem fog elmaradni. Földanya cserébe védelemmel lát el téged és anyagi biztonságot is adhat. Annyi bizonyos, hogy a téged érintő kérdésekben gyarapodásra számíthatsz a legjobb értelemben véve.
 
A hónap vége is csak annyit jelent, hogy a szeptemberben előtted álló dolgok csak annyira sorsszerűek, hogy egyszerűen nem is tudnád elkerülni a rád váró eseményeket. Tyr isten rúnája ez, amely ráébreszthet téged arra, hogy minden, ami veled kapcsolatban a világban történik, azért kizárólag te vagy a felelős, senki más. Ugyanis a teremtő ereje által te magad is teremtővé lettél, így jobb, ha tudod: mindig az történik, amit fejben már egyszer lejátszottál, hiszen azt teremted meg magadnak.
Összegezve a dolgokat egy csodálatos időszak előtt állunk, rengeteg gyarapodással tervek és célok megvalósulásával, valamint sikert sikerre halmozva tudatosan megkezdhetjük új, boldog és harmonikus életünket.


  
 
[ 6376 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x