Mit jelent, ha ezek az állatok sétálnak át előtted?
Címlap / Ezotéria / Mit jelent, ha ezek az állatok sétálnak át előtted?

Mit jelent, ha ezek az állatok sétálnak át előtted?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Az ősi kultúrákban hatalmas tisztelettel voltak a természetben élő vadak iránt, nem véletlen, hogy sokszor mágikus jelentőséget is tulajdonítottak a találkozásoknak. Az sem titok, hogy mindnyájunknak van egy totemállata, akinek az a szerepe, hogy minket védelmezzen. De az alább felsorolt 10 állat milyen jelentőséggel párosul, ha keresztezik utunkat egy erdei ösvényen, vagy akár odahaza?  



1. Bagoly

Minden kultúrában a mai napig a bölcsesség hordozójaként ismerik a baglyokat. A sámánok viszont nem csak ezt a tulajdonságot kötötték hozzájuk, hanem valami hatalmas dolog eljövetelének a hírhozójaként tekintettek rájuk. Teljesen függetlenül, hogy jó vagy rossz dolog, de a bagoly megjelenése után valami gyökeres változás történt annak az életében, akit meglátogatott ez a nagy madár. Azt is jelzi nekünk a bagoly, hogy óvatosan bánjunk a belső energiánkkal, hiszen hatalmas az erőnk, ezért bölcs dolgokra fordítsuk azt!
 

2. Pók
A pókok hálója azt szimbolizálja nekünk, hogy mindnyájan kapcsolatban vagyunk egymással és a természettel. A jó szerencse hordozói, így ha pókkal találkozunk, semmi esetre se bántsuk őket! Azért jöttek elénk, hogy megsúgják: hamarosan egy régi baráttal találkozunk, aki számunkra fontos információkkal szolgál majd. 





3. Macska

Az erdőben kisebb lesz az esély a macskákkal való találkozásra, mint a külvárosban, de természetesen előfordulhat. Mindig azt jelképezi, hogy van egy adott dolog, ami éppen nagyon erősen foglalkoztat téged és a macska megjelenése csupán felszólít, hogy lépj kapcsolatba saját magad belső énjével! Segít, hogy megtaláld a legmegfelelőbb megoldást az elakadásodban. 

 

 
 
4. Holló / Varjú 

A hiedelmek szerint a holló a halál hírnöke, az ősi kultúrák mégis szent állatként tartották számon. Jelenléte arra utal, hogy hamarosan egy nagyon fontos dolgot kell elsajátítanod és megtanulnod, amit valóban lehet, hogy egy közeli hozzátartozód, esetleg barátod halála által kényszerből kell megtanulnod. Ez a bölcsesség viszont csak akkor lesz a tiéd, ha valóban készen állsz rá, a holló pedig erre hívja fel a figyelmedet.
 
 

 
5. Szarvas

Ha egy szarvas mutatja meg magát neked, az arra hívja fel a figyelmet, hogy nézz végre szembe a problémáiddal! Tedd ezt méltósággal, tisztasággal és kegyelemmel! Azt kéri tőled, hogy emelt fővel végezd a tevékenységeidet, ahogyan ő is emelt fővel vívja meg csatáit a konkurens állatokkal. Azt sugallja neked, hogy büszkén viseld az élet minden egyes apró lépését, legyen az akár öröm, akár bánat. Legyen meg benned a méltóság!

 
6. Nyúl

A gyarapodás, a termékenység és a bőség játékos állatkája. Ha egy nyuszi halad át előtted, akkor biztos lehetsz abban, hogy egy szerencsés fordulat érkezik az életedbe. Csak bízz az égiekben, ők egyengetik az előtted álló utat! Minden okod megvan az örömre, hiszen életedbe hamarosan megérkezik az a harmónia, amire mindig is vágytál.
 

 
7. Gyík

Ezek a kis hüllők azt sugallják neked, hogy figyelj oda az álmaidra, mert valami elképesztő dolgot mutatnak meg számodra. Vezess álomnaplót, írd le mindig az álmaidat és egy idő után egy összefüggő dologra fogsz rábukkanni, ami teljesen megváltoztathatja az életedet. Egy óriási felismerés rejlik a gyíkok tanácsában és általuk megtalálhatod a saját utadat, ahol végig szerencse kísér majd téged. 


 
8. Kígyó

A kígyó bibliai értelemben a gonosz és a bűn szimbóluma lett napjainkra, de ez egy hatalmas tévedés! A kígyó valójában Földanya és a természet varázsát jelenti, amiben ott rejlik a bölcsesség és a hatalom is. Arra hívja fel a figyelmet, hogy szenvedéllyel sajátíts el minden olyan tevékenységet, ami kreatívvá tesz téged. Könnyen meglehet, hogy általa találod meg az életutadat is.



 
9. Szitakötő

A régi emberek az őseink szellemeként tekintettek a szitakötőkre, akik a tündérek segítségével adnak nekünk erőt és bölcsességet. Azzal is tisztában voltak, hogy a természet szellemei folyamatosan figyelik a tevékenységeinket és folyamatosan nyújtják is a segítségüket. A szitakötő pusztán csak emlékeztet minket arra, hogy az élet egy örök körforgás, aminek sosincs vége. Egyre bölcsebbé válunk ezáltal, hiszen folyamatosan tanulunk és tapasztalunk, mígnem megértjük végre, hogy a lelkünk halhatatlan.

 
10. Katicabogár

Ezek az apró teremtmények a jó dolgokat és a szerencsét hozzák magukkal. Segítenek megérteni, hogy az életben vannak fájdalmas pillanatok, de szükséges ahhoz, hogy megváltoztathassuk az életünket. Azt sulykolják belénk, hogy minden okkal történik, ők most mégis a jót hozzák el az életünkbe. Reményt és új életet adnak nekünk.

A fentiek alapján te magad is elgondolkodhatsz rajta, hogy mely állatok milyen üzenetet hoznak az életedbe. A gyakori előfordulásuk felhívja a figyelmet rá, hogy foglalkozz saját magad "állati oldalával" egy kicsit többet. 


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 10392 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x