Maja horoszkóp 13 napra - Vörös Kígyó hullám ( szeptember...
Címlap / Ezotéria / Maja horoszkóp 13 napra - Vörös Kígyó hullám ( szeptember 5-18.)

Maja horoszkóp 13 napra - Vörös Kígyó hullám ( szeptember 5-18.)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-20

A maja hullámokról szóló rövid összefoglalók valójában nem az aktuális időszakra vonatkozó horoszkópok, hiszen nem a 12 zodiákus aktuális hatásait ismertetik, de mindenképpen illenek a többi horoszkóp közé, mivel egy aktuális időszakban uralkodó hatásokat mutatják be, más kiinduló pontból.  


Rendezvénynaptár
A maja civilizáció kronovízióra épült. A Maják jól ismerték az idő törvényeit, a természetes ciklusokat és tudták, hogy az idő nemcsak mértékegység, hanem energetikai program is. Ez a tudásuk egy bonyolult naptárrendszer megalkotásában csúcsosodott ki, amely megmutatja a számtalan, egyidejűleg futó természetes ciklus együtteséből az adott időszakra vonatkozó energia minőség jellemzőit, a 13 tónus és 20 pecsét, valamint a négy szín alap kombinációjából kiindulva. A 13 napos aktuális hullám hatásaira koncentrál a rövid összefoglaló. A maja naptárrendszerről itt olvashatsz többet.
 
A maja asztrológiai rendszer
A maja renszer 13, 28 napos holhónap + az Időn Kívüli nap és a 260 napos szent naptár a Tzolkin (2013 napos hullám kombinációján alapszik. Ezért csak 52 évente van az évnek ugyanabban az időszakában egy hullám újra).
 
Idén a 9 Vörös Kígyó hullám – az életerő ereje - 2. maja holdhónapra, a kihívás lunáris skorpió holdjára (2017. augusztus 23. - szeptember 19.) esik. A 2. hónap kérdése: Milyen kíhívással állok szemben?
 

A lunáris tónus ereje a polarizálás, cselekvése a stabilizálás  lényege a kihívás.
 
 
A lunáris a felismerést segítő tónusok csoportjába tartozik, azzal segít bennünket döntéseket hozni, irányokat kijelölni, hogy az érintett területeken kiélezi az ellentéteket, megmutatja a két ellentétes pólust, néha szélsőségesen is. Emiatt ezek az időszakok feszültségekkel terheltek lehetnek.
 
E hullám a lángolás kék nyugati palotájába - a mágia termébe - tartozik.
A Kék- átalakít, új formákat közvetít két dimenzió között, a tanítás, tanulás színe.
 
A kígyó szinte minden kultúrában jelenlévő fontos ősi szimbólum, amelyhez alapvetően az életerő, a túlélés, átalakulás, ösztönösség, testiség, érzékiség, szexualitás témáját társítják.
 
A maja rendszerben –  a fehér,  a sárga és a kék mellett – a vörösnek is kiemelt jelentősége és hozzárendelt jelentéstartalma van. A kezdet, a születés-újjászületés, megújulás minőségeit, az ehhez szükséges hatalmas indító energiákat, hajtóerőt hordozza.
A  vörös kígyó /chicchan/ pecsétje  az életerőt, a szexuális energiáinkat, a kundalini erőt, a túlélési, a megújulási képességeinket, az ösztöneinket, az érzékiségünket – érzékszerveinken keresztül szerzett tapasztalatainkat – összefoglalva: a testiségünket szimbolizálja. Fő mondanivalója most a rugalmasság, az ösztönösség, a szellemi és fizikai létünk közti egyensúly megvalósítása.
 
A kígyó napjain felébred belsőnk életereje, vitalitása és életkedve. Olyan intenzitással érezhetjük a bensőnkből előretörő dinamikus erőket, mint még soha. Legjobb esetben felerősödött életenergiát, az élethez való erőteljesebb vágyat, kedvet és szenvedélyt érzünk. Az élet valamennyi megnyilvánulási formája iránt nagyfokú szeretet jelentkezik, legyen az növényi, állati vagy emberi. A férfiban a szexuális szenvedélyt, a nőben pedig a termékenységet ébreszti fel a kígyó.

 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4127 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x