Az Univerzum jelzi, ha nem vagy az utadon,
Címlap / Ezotéria / Az Univerzum jelzi, ha nem vagy az utadon,

Az Univerzum jelzi, ha nem vagy az utadon,

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-29

Lehet, hogy nem vagy mindig tisztában azzal, hogy éppen mi minek a következménye, de hidd el: az Univerzum folyamatosan küldi neked a jeleket, hogy nem az utadon jársz!  

 

Az Univerzum jelzései kivétel nélkül nem kívánatos, sok esetben fájdalmas események formájában jelennek meg előtted. Ezért is fontos, hogy egy állandó pozitív rezgés vegye körbe az aurádat, hiszen ez az egyetlen dolog, ami egyensúlyban képes tartani téged. Jó ha tudod, a szerencse is ugyanolyan dolog, mint maga a véletlen: nem létezik. Egészen egyszerűen az ok-okozat világában élünk és minden, ami történik, kizárólag a saját tetteink következménye. Bármennyire nehéz is elfogadni.
 
Ez azért van így, mert a lélek, amely testünkben él, egy sokkal magasabb dimenzióból származik, ami itt, a háromdimenziós világban negatív élmények formájában képes jelet adni nekünk, hogy nem a jó irányba haladunk.
 
 
Ezért minden negatív esemény, amit átélünk, egy „kedves gesztusnak” is tekinthető, mert csupán csak figyelmeztetnek minket, hogy valamit másképpen kell csinálnunk.
Mik a legáltalánosabb figyelmeztető jelek?
- Váratlan betegség, ami pihenésre kényszerít
- Dugóba kerülsz. Nem akarják, hogy odaérj és ennek oka van
- Nem várt kiadások jönnek
- Fejfájás
- Gyomorfájás
Mindegyik jel arra utal, hogy amit éppen most csinálsz, az nem épít téged. Nem a saját utadat taposod, válts irányt! A tudatosságod és az önismereted fejlesztésével képes lehetsz hamar felülkerekedni a negatív élményeken, hogy abból tapasztalatokat merítve mehess tovább. Vedd észre mit csinálhatnál jobban, hiszen az univerzum jelei is erre ösztönöznek téged!
 

 
 
[ 32838 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x