7 jele annak, hogy gyógyító vagy és sámán
Címlap / Ezotéria / 7 jele annak, hogy gyógyító vagy és sámán

7 jele annak, hogy gyógyító vagy és sámán

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A modern kultúrákban már eltűntek a sámánok, legalábbis ma már kevesebben tudnak róluk. Hiszen régen egyértelmű volt egy közösségben, hogy ki a sámán és a gyógyító, ez abszolút nem volt kérdés tárgya. De ha te is erősen vonzódsz a spiritualitáshoz és fontosnak tartod a minden összefügg mindennel elvét - amit több dimenzióban is szeretnél megérteni - akkor talán te is sámán vagy. Főleg, ha magadra ismersz az alábbi felsorolásban.  

1. Ha érzed a világban zajló változásokat és aktívan részt is veszel benne
Legutóbb a 2012-es maja prófécia kapcsán értettük meg, hogy egy új világ veszi kezdetét. Szó nem volt világvégéről, sokan mégis azt hitték, eljön az apokalipszis. Pusztán egy felemelkedésnek a megkezdését jelentette, egy új korszakot, amit már jócskán taposunk. Ha úgy érzed, hogy mágnesként vonz téged ez a változás, felhívod az emberek figyelmét az ébredés, a tudatosság fontosságára és mindezt egy újonnan kialakult vezető pozíció betöltőjeként teszed, akkor nagy eséllyel te is a sámánok közé tartozol. Több van benned, mint gondolnád.
 
 
 
2. Ha nehéz időszakon mentél keresztül, ami felkészített téged erre a szerepre
Régen, ha belecsapott valakibe a villám és túlélte, akkor onnantól kezdve nem volt kérdéses a szerepe, ő lett a sámán. Ha belegondolsz ma sincs ez másképpen, csak villámok nélkül, az élet már másképpen jelöli meg kiválasztottját. Azok az emberek, akik tartós gyermekkori bántalmazásokon mentek keresztül, nemi erőszak áldozatai voltak, komoly lelki traumát és halálközeli élményeket tapasztaltak meg, azok egy teljesen más szemszögből látják a világot. Tapasztalataik átbillentették őket egy teljesen más gondolati síkba, ami által megkapták a lehetőséget arra, hogy gyógyítóvá és sámánná váljanak.
 
3. Ha vonz a szellemvilág
A sámán az, akinek lehetősége van megpillantani a másik világot. Képes a két világ közötti fátylat annyira elvékonyítani, hogy bepillantást nyerhessen az amúgy fizikálisan nem látható dimenzióba és információkat kapjon az ott élő lényektől. Ha valami oknál fogva többször gondolsz te is más dimenziókra, esetleg már megtapasztaltad ennek sokszínűségét és visszavágysz olykor, akkor kétséged ne legyen: sámán vagy te is! 
 
 
4.Ha a természetben érzed magad a legjobban
A sámán tulajdonképpen a híd szerepét tölti be a természet és az ember között. Ezért ha vonzódsz az erdőhöz vagy a tengerhez és feltöltődést okoz a szabadban eltöltött idő, úgy érzed, hogy beszél hozzád maga a természet és ilyenkor jön a legtöbb intuíció is, akkor minden bizonnyal te is közéjük tartozol.
 
5. Nagyon kifinomult az érzékelésed
Ha olyan dolgokat látsz, hallasz és érzel, amit más nem, az még nem jelenti azt, hogy megőrültél. Ez a kifinomult érzékelés egy ajándék, amit bármikor előnyödre tudsz fordítani. Ne ijedj meg tőle, hiszen ez áldás!
6. Ha egy komoly betegségből épültél fel
A legtöbb modern kori sámán csak akkor tudatosítja magában azt, hogy ki is ő valójában, ha kigyógyult egy gyógyíthatatlannak mondott betegségből. Miután elfogadta azt, hogy neki a gyógyítás lesz a feladata és igent mondott a sorsára, minden megváltozott az életében. Tedd fel magadnak a kérdést: „Gyógyító sámán vagyok?” A válasz egyértelmű lesz. A legtöbb esetben miután elfogadod a küldetésedet, a betegségek is elmúlnak, mintha azok soha nem is léteztek volna.
 
7. Ha igazán élénk álmaid vannak
Egy felsőbb erő az álmaidon keresztül kommunikál veled. Ha a visszatérő szimbólumokat feljegyzed egy naplóba, egy idő után azt veszed észre, hogy folyamatosan üzennek neked. Megfigyelhetsz egy állatot is, aki különböző helyzetekben jelenik meg. Ő a te totemállatod, aki folyamatosan súg neked és nyújtja az ő segítségét. 

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 27960 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x