HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-12-10
Címlap / Ezotéria / HAZATÉR A NAGY TANÍTÓ… A SZATURNUSZ A BAKBAN

HAZATÉR A NAGY TANÍTÓ… A SZATURNUSZ A BAKBAN

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-12-10

Ez év december 20-án, hajnali 6:49-kor a Szaturnusz hazatér saját jegyébe a Bakba, azaz asztrológiai nyelven uralmi helyzetbe kerül. Az uralmi helyzet azt jelenti, hogy az adott bolygó uralja azt a jegyet; annak elemével, polaritásával és dinamikájával teljes mértékben azonosul.  

 

 
 
A Szaturnuszhoz (és ezáltal a Bakhoz) tartozik a rend, a struktúra, a statikusság, a fegyelem, a felelősségvállalás, a feladatok, a szigorúság, a szűkösség, a korlátok és nehézségek, a kitartás, illetve a koncentráció is, ugyanakkor óvakodjunk a túlzott merevségtől, csökönyösségtől, lehatároltságtól. A születési képletben a Szaturnusz házbeli helyzete mutatja, hogy mely életterületünkön kell a fent felsorolt tulajdonságokat megélnünk, a jegy pedig jelöli azt, hogy hogyan, milyen energián keresztül tehetjük mindezt. 

Ugyanez a szabály vonatkozik a tranzit (azaz a jelenlegi) állásokra is, tehát amelyik házunk felett jár a tranzit Szaturnusz, abban az időszakban kell felelősségvállalást, fókuszáltságot és kitartást gyakorolnunk azon az életterületen. Most nézzük sorban, hogy egyes házakban milyen feladatot jelöl a Szaturnusz. Vegyük figyelembe, hogy a Szaturnusz Bakban való tartózkodása 3 évig tart, s ez alatt a 3 év alatt mindegyik születéskori planétát fényszögeli (érinti) majd, s ennek hatása / következménye esetenként más és más lehet.
 

(X)
 
 
[2868]
spacer


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x