Heti Tarot - Csillag
Címlap / Ezotéria / Heti Tarot - Csillag

Heti Tarot - Csillag

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A nagy árkánum lapjai mindig fajsúlyos üzenetet hordoznak magukkal. Nagyon úgy tűnik, hogy egy új jövő elé nézünk.  

Ahogyan az elmúlt hetek lapjai és asztrológiai előrejelzései azt mutogatták, most meg is erősítik. Ne azt gondold, hogy hitegettek Téged, hogy majd jobb lesz! Egyszerűen csak időt adtak ahhoz, hogy felkészülj a bőség befogadására.

A Csillag a nagy árkánum 17. lapja, amelyet ha kvintesszenciaként vizsgálunk meg, a számjegyeinek értéke is 8-at ad ki, ami egyértelműen az Igazságot mutatja meg számunkra. Ez pontosan azt jelenti, hogy annyit kapsz a vágyaidból, amennyit bele is raktál. Ismerős a mondás? Ki mint vet, úgy arat...



Egyetlen feladatod maradt csupán, hogy egy új jövőbe léphess át, az pedig belevágni optimistán abba a tevékenységbe, ami vágyaid megvalósulásához vezet majd. Nincs veszteni valód, főleg ha azzal is tisztában vagy, hogy egy örömteli jövő vár rád, a te elképzeléseid szerint.

Bármi mocorog most a fejedben, annak hatalmas jövője van számodra, de csak akkor érkezik meg életedbe, ha teszel is érte. Márpedig minden elkészült a nagy terv szerint, hogy boldog lehess, sikeres és könnyedén megvalósíts mindent, ami szíved vágya. Ez a kártya a Te szerencsecsillagod, aki végigkísér téged feladatod sikeres megoldásában.

 
 
Szerelemben sincsen hiány, hiszen most nyílik meg a lehetőség az új és tökéletes kapcsolatra is, vagy a jelenlegi elmélyülésére. Köszönjük meg és adjunk hálát ezeknek a fantasztikus híreknek és éljük végre azt az életet, amit mindig is szerettünk volna. A jövő sosincs kőbe vésve, ez is csak egy lehetőség, ami rajtad áll hogyan alakul. De érdemes kihasználni a lap által nyújtott bizalmat és elmerülni az új és harmonikusan boldog életben. Hiszen csak ennyi a feladatunk: boldognak lenni!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 11022 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x