Merj változni és meglesz a jutalmad!
Címlap / Ezotéria / Merj változni és meglesz a jutalmad!

Havasi Patrícia

Merj változni és meglesz a jutalmad!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-08

Ma lép a Nap a Nyilas jegyébe, ezzel az idei naptári év utolsó előtti jegyváltásához értünk. Advent idején szinte mindenkit megérint majd a közelgő ünnepek hangulata, főként a Nyilasokat. A Nap jegyváltásának köszönhetően a következő pár hétben többet idealizálgatsz, filozofálgatsz, tervezed majd a jövődet, új célok, ötletek születhetnek meg benned. De ez még nem minden! Hogy mire lehet számítani a következő időszakban, most megtudhatod.  

 

A Nyilas jegyébe lépő Nap a Nyilas jegyében tranzitáló Szaturnuszt fogja erősíteni, aki már egy jó ideje leckézteti a Nyilas érdekelteket és teszi ezt még, de már csak pár hétig. Mire lehet számítani a következő hetekben?

 
Mivel két különböző energiaminőség találkozásáról van szó, ezért némi feszültséget lehet még érezni, de korántsem olyat, ami az elmúlt pár évben terhelte a Nyilasokat. Ha kellő önismerettel és alázattal rendelkezel, akkor a mostani Nyilas Nap és Nyilas Szaturnusz jó hatással is lehetnek Rád nézve, ugyanis a távlatokban tervező, nagyvonalú, lelkes, tüzes Nyilas energiát a Földes Szaturnuszi energia megfontolásra, elemzésre, józanságra és legfőképp tudatosságra bírja. 
 
Jó hír a Nyilasoknak, hogy a Szaturnusz, mint a Kapu Őrének bolygója december 20-án jegyet vált, hazatér ezzel a Bak jegyébe. Mit is jelent ez a következő pár évre előre tekintve, amennyiben Te is Nyilas érdekelt vagy? Az biztos, hogy fellélegezhetsz és élvezheted végre az életed, mert most valóban beköszönt a bőség, a siker és csupa ajándékban lesz részed. Nem kell tartanod attól, hogy mindezt elveszik Tőled, mivel az elmúlt években megdolgoztál értük!

 
 
A Neptunusz irányváltása is a segítségedre lesz, ami direkt mozgásba váltott a napokban, így már most érezteti kedvező hatását. Leginkább  az örök álmodozó Halaknak és Nyilasoknak fog kedvezni a következő időszak. Most végre kézzelfogható eredményekhez juthatsz, feltéve ha mersz nagyot álmodni. Az élet szinte valamennyi területén fejlődés várható, de leginkább a Halak és a Nyilas jegyében kezdődő házadban teremthetsz meg mindent. Mindent, amiről eddig csak álmodtál!!!
Nyilasként ha teheted, most minél több időt tölts most álmodozással, mert 2018-ban az álmaidat élheted.

 

 
 
[ 8424 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x