Mit üzen a cigánykártya 2018-ra?
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Mit üzen a cigánykártya 2018-ra?

Mit üzen a cigánykártya 2018-ra?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-18

Bucher Katalin, az Igazi cigánykártya című Bioenergetic kiadónál megjelent könyv szerzője írja évek óta lapunknak. - A 2018-as év számmisztikailag mesterszám, - 11-es értéket ad ki, így erre az esztendőre nem csak 12, hanem 13 kártyalapot húztam, mivel egy "mester kártya" az, amely az egész évre rávetíti az erejét.  


Rendezvénynaptár
MESTER KÁRTYA: Hűség
A kártya elsődleges jelentése, hogy kevés jelentős változást hoz ez az esztendő, a mesterkártya valójában a meglévő folyamatokat erősíti fel, nem igazán változtat azokon. 

 
 
Január: Bosszúság 
A tanítások hava. Ebben az időszakban rengeteg a tanfolyam, évtervező workshop, különféle az esztendőre előre ható esemény. Menjünk el ilyenre, ha lehetséges! Ha nem akkor olvassunk sokat, tanuljunk, mert egész évben szedni fogjuk a gyümölcsét. Ha nem tanulunk, nem vesszük észre az élet tanításait, akkor bizony megbosszulja magát a lustaságunk. 
 
Február: Örvendezés 
A művészetek és könnyed örömök hava. Farsangoljunk, táncoljunk, énekeljünk, nevessünk sokat. Ez a hónap könnyed derűt hozhat, ha el tudunk lazulni és bele tudunk feledkezni az élet vidám pillanataiba. Ha nem tudunk lazák lenni, akkor viszont az élet megrángat bennünket. Vegyük észre a gyengéd tanításokat. 

 
 
Március: Állandóság 
A stabilitás hava. Stabilizálódik a helyzet, kicsit talán azt észlelhetjük, hogy „megáll az élet”, semmi nem úgy halad ahogy szeretnénk. Nyugalom, mert most érik be minden. Előkészületek zajlanak azért, hogy áprilisban már csak ki kelljen mondani az igent, ugyanis a lap ott … 
 
Április: Házasság 
A döntés hava. Amire előző hónapban vártunk amiért tevékenykedtünk, most beérik, minden az ölünkbe hull végre, ha megetettük az előkészületeket – már csak az Igent kell kimondani. Ha a figyelmünk lanyhult, nem tudtunk várni, nos úgy lehet, hogy cserben hagy bennünket a szerencse, és egy jó nagy nemet kapunk az élettől –ne feledjük, hogy a sorsunk a kezünkben van, mi mondjuk ki a végső szót! 

 
 
Május: Szerencse 
A szerencse hava. Ez lehet talán az évünk egyik legjobb szakasza. Mindenre, amibe fogunk, most jó energiák szövődnek. A szerencse azt is jelöli, hogy ebben a hónapban akár kisebb-nagyobb nyereményekre is számíthatunk, lehet, hogy most érdemes kipróbálni egy áruházi promóciót, vagy venni egy sorsjegyet! 
 
Június: Levél 
A várakozás hava. Kicsit olyan ez az esztendő, mintha minden második lépés után megpihennénk egy keveset – a június is arra tanít, hogy kivárjunk, hogy a korábban elvetett magvak beérjenek, hogy türelmesek legyünk. Feladhatunk hirdetést, kereshetünk állást,  írhatunk naplót, blogot ettől a hónaptól. A türelem nemes erény – most kiderül, kinek sikerül benne jeleskedni! 


 
Július: Özvegy férfi 
A lezárás hava. Munkánkban, vagy általános tevékenykedésünkben jön el egy ciklus vége. Ebben az időszakban kérhetünk segítséget családtagjainktól, ismerőseinktől, elsősorban férfiaktól. Jelölhet munkahelyi váltást is, ha korábban állásra pályáztunk (levélben) akkor beérhet az eredménye.
 
Augusztus: Üzenet 
A kommunikáció hava. Üzleti ügyeink beérnek, pénzzel kapcsolatos kezdeményezéseink ebben a hónapban gyümölcsözők, akár a természet maga. Ha valakivel meg kell beszélnünk valamit, időzítsük erre a hónapra  a fontos ügyek tisztázását, mert a Merkúr segít nekünk ebben! 

 
 
Szeptember: Látogatás 
A női segítőink hava. Érdemes most egy képzelet játékban átgondolni az eddigieket. Vajon ennyi segítő, támogató és finom energia jelenlétében képes voltam-e úgy fejlődni, ahogy azt szerettem volna? Hol vannak az akadályok? A kártya jelölhet valódi látogatókat is, vendégséget, sokadalmat, szüreti bált, búcsút, effélét is. 
 
Október: Ellenség 
A befelé figyelés hava. Az ellenség kártya télidőben inkább a belső ellenségekre, a kísértőkre, saját démonainkra vonatkozik. Nem véletlen a hó vége a titokzatos „mindenszentek”. Ami a külvilágban ellenségként jelenik meg, bennünk is megvan tükörképként. Kellemetlen szembesülni vele, de attól még itt a feladat, hogy leküzdhessük! 

 
 
November: Katonatiszt 
Erő hava. Bizony illik ez az energia novemberre. A katona a mentéjén viseli a szívét, a szívében pedig a szent ügyeit, nem pedig személyeket. Kicsit lehet, hogy kegyetlennek tűnik, de egy magasabb jóért küzd és harcol –vajon mi a saját életünkben az egyetemes, magasabb jó cél, amiért most tennünk kell? Jótékonyság, vagy éppen egy ártalmas kapcsolat megszakítása egyetlen kardcsapással? Akármelyik – vagy mindkettő – is lehet. 
 
December: Gyermek 
A kisded hava: Csodálatos üzenet épp decemberre, amikor Jézus születését ünnepli a világ. A megszülető fény, az új élet, az újdonságoknak, az eddig bennünk dédelgetett dolgok megszületésének kedvez.
 
Zárjuk egy csodákkal teli karácsonnyal és egy minden újra nyitott, gyermekien tiszta szívvel a 2018-as esztendőt! 

A lapot előrejelzésekkel keresse az újságárusoknál!
  
 
[ 23370 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x