Szerdai angyal üzenet Carbiel angyaltól
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyal üzenet Carbiel angyaltól

Szerdai angyal üzenet Carbiel angyaltól

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-25

Az új év kétségtelenül új lehetőségek tárházát biztosítja számunkra, amihez mint mindig, most is megkapunk minden segítséget a minket kísérő angyaloktól. Az első, aki segítségül érkezett hozzánk furcsa lehet ugyan, de ha belegondolsz nem lesz az.  


Rendezvénynaptár
Carbiel angyal a maga piros fényében érkezett hozzánk és a sugárzások, valamint azok következményei ellen való védelemnek a segítségét nyújtja számunkra. Ne gondold azt, hogy felrobban Paks vagy hirtelen napkitörés érkezik az űrből és elönti az embereket a radioaktív- vagy éppen a kozmikus sugárzás, mert szó nincs erről!

Carbiel egyszerűen csak arra akar emlékeztetni téged, hogy a lelked a legnagyobb erőmű, ami létezhet az Univerzumban. Nincs nála hatalmasabb és nincs nála értékesebb! Maga a lélek a Teremtő azon része, ami emberré tesz és lehetőséget ad számodra, hogy az életedet te teremtsd meg saját szájízed szerint.Pusztán csak egy egyszerű hírt hozott számodra Carbiel és annyit súg a füledbe, hogy az új évet használd fel olyan dolgokra, amiket eddig nem mertél megtenni. Hiszen te alkotod meg saját valóságodat, ebbe senki nem tud beleszólni. Maga a tudat, hogy képes vagy rá, egy egyszerű tény a múltból és erre akar téged emlékeztetni a Fényből érkező angyal. 

Ha még nem tudod hogyan indulj el, mi legyen az első lépés, akkor gyújts meg este egy piros gyertyát és tedd fel a kérdéseded Carbiel angyalnak, aki megadja majd neked a választ. Érezni és tudni fogod mit kell tenned.

Ha mégis elakadnál, akkor se csüggedj, kattints ide, hiszen a Kicsi angyalok sugallat kártyái már pontosan meg tudják mutatni azt, hogy mit tegyél. Húzz belőle minden nap és cselekedj az üzenet szerint! Nem fogod megbánni!
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3143 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x