Szerdai angyal üzenet Schimschiel angyaltól
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyal üzenet Schimschiel angyaltól

Szerdai angyal üzenet Schimschiel angyaltól

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-25

Ahogyan egyre rövidebb a tél és lassan, de magabiztosan melegszik az idő, úgy támogatnak minket égő segítőink is egyre intenzívebben. Észrevetted, hogy ebben az évben már kérni sem kell különösebben a segítségüket? Hiszen folyton folyvást ott vannak melletted és már egy gondolatodból leszűrik, hogy éppen mire van szükséged. Schimschiel angyal is ezért tett ma látogatást, hiszen ha még úgy is érzed nincsen most szükséged támogatásra, ő azért ott figyeli minden lépésedet, hogy minden a legjobban alakuljon.  


Rendezvénynaptár
A nappalt ismét megtörte a mai napon egy piros fény, ami már önmagában hordozta az őserővel együtt azt a szeretetet, ami minden nap szükséges a zökkenőmentes tevékenységekhez. Az lenne a legjobb, ha ez segítség nélkül is ott lenne bennünk, de amíg erre nem vagyunk teljesen tudatosak, addig a mennyekből megkapjuk hozzá a megfelelő segítséget.

Ő bizony Schimschiel, aki a nappal angyala. Az a konkrét feladata, hogy mindennapi életed során biztosítson számodra minden olyan dolgot, ami a rutinodhoz elengedhetetlen. Figyel rád, hogy ne hagyd otthon a pénztárcád, hogy kihúzd a vasalót és odaérj időben a karrieredhez kapcsolandó fontos megbeszélésre. Figyel rá, hogy minden úgy történjen, ahogy az számodra a legjobb. Olyan angyal ő, mint a mindig melletted álló őrangyalod is, csak ő a nap zökkenőmentes lefolyását biztosítja számodra, ezért vállalt felelőséget.Ha már ő megtisztelt téged a jelenlétével és támogat téged, akkor te is megtehetsz annyit érte, hogy az este folyamán meggyújtasz egy piros gyertyát és megköszönöd neki mindazt a csodát, amit a mai napon átéltél. Gondold csak végig a napodat és emlékezz vissza rá, hogy mi volt a mai rutinodban az a pillanat, amiért igazán hálás vagy! Nem baj, ha elsőre nem jut eszedbe semmi, de nyugodtan szánd rá az időt és emlékezz rá! Hiszen biztosan volt ilyen.

A hála is olyan dolog, amit ha érez magában az ember, akkor azt sokszorosan is kapja vissza mindennapjai során. Ezért bátran érezd magadban a hálát és meglátod, életed pontosan abba az irányba fog megindulni, ami céljaid megvalósításához szükséges. Hiszen ha az elmédben már ott van, akkor csak néhány pillanat szükséges ahhoz, hogy az a fizikai valóságban is megjelenjék. Schimschiel támogatni fog téged ebben, de ne feledkezz meg a háláról!

 
 
Hogy még hogyan tudnád megtámogatni elkövetkezendő lépéseidet a siker és harmónia felé? Nagyon egyszerű. Schimschiel mellett még 99 másik angyal vár arra, hogy megválaszolhassák kérdéseidet és megmutassák neked, hogy merre indulj el! De egy egyszerű elakadásban is képesek segítséget nyújtani, ha a jövőddel kapcsolatban tennél fel kérdést. Kattints ide, hogy megismerd őket és hogy hozzád is eljuthassanak. Akár minden nap is használhatod őket. Ha ennyi lehetőség van már a kezedben, akkor ragadd meg az alkalmat és élj vele!
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2017 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x