Ez vár Rád mától, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed...
Címlap / Ezotéria / Ez vár Rád mától, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Vízöntő jegyében áll!

Havasi Patrícia

Ez vár Rád mától, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Vízöntő jegyében áll!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-20

Ma lép a Nap a Vízöntő jegyébe,ezzel a zodiákusi kör utolsó előtti jegyváltásához értünk. A Nap jegyváltásának köszönhetően felszínre hozza, hogy miként viszonyulsz a szabadság eszményéhez.  


Rendezvénynaptár
Vízöntőként ugye nem tévedek, hogy alapvető célod, hogy közösségi kapcsolatokat építsél ki és mindig függetlenségre törekszel?Életedet a következő alapgondolat vezérli: „Szabadság, Egyenlőség, Testvériség”.
 
Veleszületetten szabadszellemű vagy aki vágyik a meglepetésekre és az izgalmakra. Nem ijedsz meg a kihívásoktól sem és váratlan helyzetben is mindig feltalálod magad. Mindig törekszel a rendszerlátásra és alapvető szükségleted, hogy a dolgokat összefüggéseiben lásd. A számodra elavult rendszereket oly módon reformálod át, hogy a régi, már nem korszerű eszméket és az  általad újszerűnek gondoltakat szintetizálod.


 
Az internet, az informatika és az asztrológia mind a Vízöntő jelképének tekinthető.
Jellemző rád a függetlenedés iránti vágy, eredetiség, egyéniség, kötetlenség, nyitottság, ötletesség, lázadási hajlam, rendszerlátó képesség és a találékonyság. Felismerhető vagy extrém és vagány jellemzőidről is. Szívósan, kitartóan küzdesz céljaidért, rendszerint meg is valósítod azokat. Nagyon társasági ember, nagy az emberszereteted és az igazságérzeted.
 
Emberismereted rendkívül fejlett, megérzed mások szándékait. Barátságos, segítőkész és nagyon jó társaság, jó beszélgetőpartnernek tartanak, éles eszed miatt nehéz zavarba hozni, szinte minden témában otthon érzed magad. Mindig tudsz újat mutatni a kapcsolataidban, és ezt fordítva is elvárod a másiktól. Szereted az új, izgalmas helyzeteket.

 
 
A következő időszakban nem lesz fontos asztrológiai esemény, mely éreztetné hatását. Január 26-án a tranzit Mars elhagyja a Skorpió jegyét és a Nyilas jegyébelép át, melynek főleg a Nyilasok, Ikrek és Kosok örülhetnek leginkább, mivel a Mars jótékony energiával ruházza fel ezen jegyek képviselőt, így számukra egy könnyebb időszak következik.Január 31-én a Merkúr is követi a Napot, belép a Vízöntő jegyébe. Február 10-ig a Vénusz is a Vízöntő jegyében tartózkodik, majd ezt követően jegyet vált és belép a Halakba.
 
Végezetül egy vízöntőre jellemző mondás:
„Csak az a szabad ember, aki nem akar másnak látszani, mint aki, és aki valójában az is, akinek látszik.”  WillemSchippers
 
 
 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4817 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x